Stânga/Dreapta Mâner de Metal Bobina rolă de pescuit Crap Filare Role de Pescuit 12+1BB din oțel Inoxidabil, Ax din Spate Trageți Roata

132.74lei

Adauga la lista dorintelor

Pescuit

Descriere produs


Ghid de structură. Design ușor, reduce greutatea corporală. Cantitate mare de sârmă. Pescuit roata de configurare: linia de cana de metal, toate-metal CNC lupta rocker, rocker poate fi schimbat. EVA sferice strângere de mână, se simt confortabil. Singură poartă, fără autorizație structura. Frână față și spate sistem de salt. Numărul de imprimate rulmenti: 10 + 1 Linie de viteza raport: 5.2: 1 Mare de pescuit roata, potrivit pentru utilizarea cu mare pol. 1. Acest pescuit roata poate fi folosit pentru actuala roții de frână. În spatele cheie, după butonul de frână nu se poate folosi. 2. Aceasta barca de pescuit de pescuit este foarte convenabil de pescuit, puteți linie, pentru a preveni deconectarea. 3. Atunci când cârlig de pește, trebuie să ia timp: Reglați față buton de frână, astfel încât roata de aluminiu nu se pot deplasa. Când peștele a fost greu pentru a trage linie, puteți pune înapoi cheie în sus, apoi jantă din aluminiu complet liber. Încet reglați butonul de frână, apoi a consolida linia, linia tensiunea crește. Jantă din aluminiu strângeți încet. Acest lucru se poate face pește epuizat.

4. Când aveți nevoie pentru a lua off în orice moment, atâta timp cât cheia pentru a juca în jos, linia este foarte strâns, puteți continua să funcționeze.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand yumoshi
Rulment 10+1 Rulmenti
Momeli De Tip Fals Momeala
Role De Pescuit Tip Pre-Încărcare Roata De Tors
Raport De Transmisie 5.2
carretilha pesca tambur filare
categorie Fata/Spate Trageți Tambur Filare
Poziția Ocean De Pescuit Cu Barca,Ocean Rock Fshing,Ocean De Pescuit De Plajă,Lac,Râu
Capacitatea Bobină Seria 5000, 6000 Serie
Metoda De Pescuit filare
Numărul De Model YOMOSHI-M
Rulment Cantitate 11

Produse similare