10buc/1 Lot Reap7001 ABS 78*32mm magnetic nume de etichetă insigna titularul magnet insigne Carte de IDENTITATE Titularilor de muncă angajat card

52.48lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Transport

Am expediat în întreaga lume.

Elementul va fi livrat în termen de 48 de ore de la primirea plății integrale.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

De garanție în Cazul în care elementul este primit într-o altă condiție decât aceea de descris, vă rugăm să ne contactați pentru o soluție imediată. Schimb pe element defect în termen de 7 zile lucrătoare după ce produsul este livrat. Transport prejudiciul trebuie să fie raportate în termen de 5 zile lucrătoare de la data la care produsul a fost livrat.

C ontact-ne Dacă aveți orice întrebare sau preocupare, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa noastră de asistență clienți. E-mailuri sunt răspuns de luni până duminică. Vă rugăm să așteptați până la 24 de ore pentru un răspuns la mesajul tău. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi note mici sau feedback-ul negativ.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Dimensiunea Pachetului 26cm x 16cm x 4cm (10.24in x 6.30in x 1.57in)
Greutate Pachet 0.27kg (0.60lb.)
Numărul De Model 7001
Tip insigna titularul
Nume De Brand Culege

Produse similare