Original Xiaomi fierbător Electric Constant Inteligent de Control al Temperaturii Apei Mi acasă 1,5 L de Izolare Termică ceainic Mobile APP Mijia

209.45lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Original Xiaomi fierbător Electric Constant Inteligent de Control al Temperaturii Apei Mi acasă 1,5 L de Izolare Termică ceainic Mobile APP Mijia

-1.5 L apa capacitate. -Control al temperaturii în timp și se oprește automat odată ce apa ajunge la fierbere. Temperatura apei. -Poate fi controlat de la distanță prin telefonul Xiaomi smart home APP, totul în mâna ta. -Controlul Constant al temperaturii de timp poate fi de până la 12 ore. -360 grade pivotant de alimentare de bază oferă durabil în utilizare și confort. -Triplă protecție de securitate: a se evita șocurile electrice, nu scurgere electrică și puterea de auto off. Ceai verde cu 80~90℃ apă prepara cel mai bun gust, probiotice și miere temperatura apei este prea mare va distruge conținutul nutrițional. ① XIAOMI termostat ceainic cu inteligenta ton funcția de Temperatură, deschideți telefonul Bluetooth, prin mil smart home APP de conectare, în funcție de necesitatea de a seta temperatura direct de pe telefon. Nu numai că pot fi incalzite direct la temperatura setată, de asemenea, poate fi fiartă la temperatura setată.

12 ore temperatura constanta, testul de laborator apă clocotită în 90 de grade după fierbere izolare, durabilă 12 ore de izolare, consumul de energie este de numai 0.532 grade (Kw.h)

XIAOMI Apă Fierbător Electric selectate din Pohang e GB9684 standard de calitate 304 din oțel inoxidabil. Acest material otel inoxidabil este foarte sigur, este utilizat pe scară largă în tratamentul medical Și industria alimentară, și nu are rugina, anti-scalare, fără miros, ușor de curățat și așa mai departe.

130mm diametru mare integrat de linie. Gura de scurgere cu sistem integrat din oțel inoxidabil se întinde proces, fără sudură cu linie de formare, jos buna, nu de curățare unghi Mort, cu 130mm mare Hukou și 80 ° cu unghi larg deschise capacul, de mână sau instrument pentru a facilita curățarea vezicii Biliare, nu mai vă faceți griji despre mizerie. Speciale de evacuare a apei de suprafață design, optimizarea debitului de apă, astfel încât apa este foarte supla, nu vărsați stropire. Dacă este plasat în camera de zi de pe masa de cafea sau de bucătărie-bar, sau un colț de birou, este minimalist, aspectul rafinat din fiecare unghi este frumos, în ochii designer, un bun ibric nu este doar de bucătărie colț de încălzire a apei instrument, este parte din viata, fiecare detaliu de design sunt esențiale.

Prin partea de jos a 1800W mare putere de încălzire în formă de inel de încălzire, astfel încât apa de jos în sus complet uniformă de încălzire, cu încălzire rapidă, din presă "fierbere" cheie la fiert numai 5 minute.

Patentat conector de alimentare design, nu există nici un risc de șoc electric. Chiar dacă apă deversate accidental pe conectorul de alimentare, acesta nu se va scurge. În același timp, XIAOMI termostat ceainic cu funcția de protecție uscate, atunci când monitorizarea uscat și uscat, acesta va porni automat pentru a preveni căldură uscată cauzate de accident.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 28cm x 25cm x 15cm (11.02in x 9.84in x 5.91in)
Greutate Pachet 1.65kg (3.64lb.)
Tip De Unitate bucata
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Nume De Brand xiaomi
Caracteristici Magnetic
Canale De Control 2 canale
Scara Alte
Numărul De Model Xiaomi Inteligent Fierbător
viteza max APP de Control
gyro Xiaomi Mijia Fierbător

Produse similare