NOUA Femeie Piciorul Formator Saună Sudoare Coapsei Calorii mai Cald Zvelte Picioare Slăbire Redu Gras Termo din Neopren Comprima Centura Masaj

38.68lei

Adauga la lista dorintelor

Intimii

Descriere produs


Culoare: negru, rosu Dimensiune: unul mărime, pentru a coapsei 30-56cm Pachet: 1 bucata (Daca vrei 1 pereche, vă rugăm să cumpere 2 buc)

Caracteristică: 1. Reglabil. 2. Cu funcția de sudoare de absorbție de umiditate, picior consolida presiune, Mai subțire picior ministerul curba. arderea caloriilor.

Avertisment: NU tambur uscat, NU se stoarce si NU de Fier .

Recomandări: Pentru rezultate mai bune, uzura de zi cu zi, chiar dacă nu sunteți exercitarea, cu cât utilizezi mai mult shaper cu atât mai bine rezultatul va fi. Vă sugerăm că poartă ar trebui să fie completate cu o dieta sanatoasa si o buna hidratare.

Cele mai multe elemente de mai jos 2 kg va fi trimis prin China Post Air mail.Este economic astfel încât viteza nu este foarte rapid.Din cauza diferenței în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Este greu pentru a garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale. Dacă nu primiți elementul pentru o lungă perioadă de timp,vă rugăm să ne contactați în primul rând,vom extinde primi timp pentru tine. Dacă doriți bunuri în regim de urgență,putem trimite prin EMS sau UPS,DHL etc. Dar trebuie să-plus unele de transport de marfă.Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă doriți să modificați la EMS,DHL, etc. 1.China Post Air Mail:transport Gratuit,dar un pic mai mult timp,trebuie să ai suficientă răbdare de așteptare pentru produsele. 2.EMS sau DHL:mai rapid,dar mai scumpe.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv și 5 stele.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Am înțeles nefericirea s-ar putea avea dacă ordinea merge prost,după cum credem că orice probleme vor fi rezolvate după activă de cooperare și comunicare.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și de a oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Multumesc!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 8cm x 5cm x 10cm (3.15in x 1.97in x 3.94in)
Grosime Standard
Numărul De Model PICIORUL formator 922
Decor Nici unul
Material Poliester
Shapewear Controlul Chilotei
Nivelul De Control Mediu
Tesatura Tip Jersey
Gen Femei
Tip De Element Formatorii

Produse similare