Solar Lumina Reflectoarelor Trei Modul De Negru Impermeabil În Aer Liber, Grădină Gard Perete Lampă De Montare Stâlp De Gazon Lampa Peisaj De Urgență Luminaria

121.24lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Solar Lumina Reflectoarelor Trei Moduri Negru Impermeabil În Aer Liber, Grădină Gard Perete Lampa Cu Stâlp De Montare Gazon Lampa Peisaj De Urgență Luminaria

1. Cu o bună apă-dovada pentru vremea de afara,acest mic montat pe perete Lampă Solară.

2. Acest lucru este destul de potrivit pentru exterior gard lampă de perete și gard de gradina lampa. 3. Acesta se încarcă automat în timpul zilei și se transformă în noapte,fără fir și ușor de instalat pe perete. Parametrii de produse: [Nume]: lumina Solara 4LED de iluminat, lămpi de proiecție, plug lumini [Material]: Plastic ABS PS [Comuta]: de Înaltă calitate, comutator off, low-grade [Sursa]: siliciu monocristalin sau policristalin panouri solare, putere 1W, lumina poate continua b chiar 8 ore [Baterie]: 3.7 V 1200mAh LI-ION baterie reîncărcabilă [caietul de sarcini]: 29X9X30CM, [LED]: 4buc 0,5 W luminoase de mare putere F10 glonț de lumină LED [de Protecție]: IP65 [lumeni]:200lm [Funcția]: automat lumina de noapte, zi și stinge automat luminile notă:elemente Includ baterii caracteristici Produs: Nu este nevoie de cabluri, pot fi instalate în mod arbitrar; Zi / noapte automata on / off, luminozitate Ridicată, lumină moale; Lumina lungă perioadă de timp, utilizarea energiei solare și de alimentare a bateriei.

Cadouri gratuite pentru a trimite non-stop, în fiecare zi, în primele 15 de succes comandat și plătit peste 39.00 DOLARI oaspeții se pot bucura de următoarele Suport Mobil Suport pentru gratuit. Vă rugăm să ne lăsați ai vrut de culoare în caz contrar, ne trimite la întâmplare, multumesc.

1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de a cumpăra, nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată. 2. În scopul de a asigura că să acorde gratuit sau mai puțin de impozitare pentru importul de bunuri, vom declara "CADOU", cu o valoare mai mică. Și acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau trebuie să plătească. 3. Orice import percepe taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. 4. Dacă te întâlnești probleme în livrare, ai putea consulta la noi și rezolvate în legitimă. 1. Toate produsele au garantie 1 an sau mai mult, puteți cumpăra cu încredere. 2. Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți elementul dvs., vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni. 3. Omul defecte nu sunt de garantare, cum ar fi rupt, zero. 1. Scopul nostru este de a face sigur că ai o plăcută la cumpărături cu noi. Vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv și 5 stele DSR la noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre. Și este foarte important pentru noi. Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin.

2. Vă rugăm să ne e-mail sau să ne contactați înainte de a părăsi 1 sau 2 rating negativ sau neutru feedback-ul, sau de deschidere a litigiilor. Noi înțelegem preocupările și frustrările s-ar putea avea, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele. Vă rugăm să ne dea o șansă de a rezolva problemele. Noi vă mulțumim pentru eforturile tale de a face această vânzare și de cumpărare unul fericit.

3. Dacă aveți orice întrebare despre produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați prin intermediul Vilatudor.ro Trademanager sau lăsați-ne un mesaj sau e-Mail. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a ajuta și pentru a răspunde în 24 de ore în cele mai de caz.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 14cm (11.81in x 7.87in x 5.51in)
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Caracteristici Solar
Stil Modern
Tensiune 6V
Sursa De Alimentare Solar
Nivelul De Protecție IP65
Numărul De Model Panou Solar cu Led-uri Lampă de Perete de Lumină la fața Locului
certificare UL,CQC,CE,FCC,GS,RoHS,EMC,LVD,PSE,VDE,ASA,CCC
Corpul Material ABS
Este De Becuri Incluse Da
Celule Solare De Tip NI-MH
Garanție 3 Ani
Emițătoare De Culoare Albastru, Verde, RGB, Rosu, Alb, Alb Cald
Este estompat No
Tipul De Bază Pană
Putere 2W
Utilizare De urgență
Nume De Brand RFHLX

Produse similare