2000ml/min, 2 role, 12Vdc Pompă Peristaltică cu Schimbabil Capul Pompei și Saint Gobain Versilic peristaltice tub

161.49lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Știm Pompe Peristaltice!!! Noi oferim Personalizate service & Suport Tehnic 24 de ore de zi cu zi Noi sunt Originale Fabricarea cu 32 de ani de experiență și Certificare ISO9001. OEM/ODM/Custom-made sunt binevenite! Probele vor fi disponibile pentru FedEx de a ridica, de 3 Zile după primirea de plată!! Pompa de Construcții Caracteristici Precise 2000ml +/- 10% pe minut debitul Patentat schimbabil capul pompei în transparent POM făcut presiune sistem de rotor cu 2 role Honlite facut motor de curent continuu cu asigurarea calității de Înaltă calitate Saint Gobain Versilic peristaltice tub îndeplinește USP Clasa VI și FDA criterii Preasamblate de calitate alimentară PP făcut NPT montaj cu 5/16"(ID) x 7/16"(OD) x 12"(L) externe PVC tub Larg de opțiuni de personalizare Rapidă înlocuirea tubului (nu sunt necesare unelte) Funcționare silențioasă Lungă operațiune de întreținere de viață de Înaltă calitate de fabricație și materiale de blocare Capac pentru bi-directional de funcționare design Elegant 18 luni garantie producator Snap-in sau șurub de montare instalare certificat ISO 9001 fabrica cu 30+ de ani de experiență RoHS Low-cost informații comandă număr Model sistem:

Opțiuni: Tensiune (VCC): 12V sau 24 Patentat Schimbabil Capul Pompei : Pompa de cap pot fi înlocuite în termen de 5 secunde, Cel mai bun mod de a evita dificultăți la înlocuirea tubului Cel mai bun mod de a sta departe de poluare în înlocuirea tubului

Caietul de sarcini: (Custom-Made este Binevenit): Externe Restante Design Compact Opțiuni de Dimensiuni pentru Diferite Opțiuni de Culori pentru Diferite Tipuri Peristaltice cu Tuburi de Certificare ISO9001 pentru Producția și Dezvoltarea Honlite obținut ISO9001: 2008, de la 20 Mai, 2003. Honlite este ISO9001 fabricarea, care se concentrează pe producerea și dezvoltarea de calitate. Honlite nu cumperi ieftin si vanzare mare comerciant. Note: kit-ul de Instalare nu este inclus, Dacă intenționați să conectați acest produs la sursă de curent ALTERNATIV direct, atunci va trebui să obțină AC-DC transformator separat. Acest produs nu include transformator AC-DC. Vă rugăm să confirmați caietul de sarcini și de aplicație cu vânzătorul înainte de a face comanda Pentru probe, de stabilire a prețurilor și informații suplimentare vă rugăm să contactați:

Honlite Industrial Co., Ltd.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 19cm x 19cm x 13cm (7.48in x 7.48in x 5.12in)
Greutate Pachet 0.37kg (0.82lb.)
Numărul De Model MPP-12-2000-TNP-2-T-V
Cerere Contorizare
Locul de Origine Guangdong, China (Continentală)
Teoria pompe peristaltice
Utilizare Apa
Presiune De Joasă Presiune
putere Electric
Standard sau Non-standard Standard
Structura pompe peristaltice
Combustibil DC putere

Produse similare