Mingea de metal de argint piatra vulcanica medalion aromoterapie difuzor colier medalion pentru barbati ulei esențial difuzor medalion coliere o

92.49lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


mingea de metal de argint piatra vulcanica medalion aromoterapie difuzor colier medalion pentru barbati ulei esențial difuzor medalion coliere ajurata

Va vom trimite asortate de culoare pentru comanda dumneavoastră. Dacă aveți o cerere specială pe culori, vă rugăm să lăsați un mesaj atunci când plasați comanda.:- Element Descriere:

Colier lungime: 18 inch (45 cm)

Lava șirag de mărgele dimensiune: 14mm

Metal: cooper medalion și coliere cu rodiu plantare.

Acest lucru este de nichel și plumb bijuterii

-Cum să utilizați:

Frecați o picătură de ulei esențial pe piatră de lavă și bucurați-vă de aroma pentru câteva ore sau pentru câteva zile, în funcție de uleiul folosit. Odată ce aroma dispare, re-se aplică de petrol sau de uleiuri pe lava bea.

- Pietre de lavă sunt în siguranță cu ulei esential, acesta va deveni lucioasă și mai frumoasă când se înmoaie în ea. Piatra de Lava nu deteriorării sau se dizolvă în ulei esențial indiferent de cât de mult timp. puteți să-l utilizați cu ulei esential atâta timp cât doriți.

Despre naturală Piatra de lava:

-Pietre de lavă sunt unice în care în mod natural format goluri și suprafețele neregulate sunt parte din frumusetea lor. Materialul poros al rocii este ceea ce permite mirosul să rămână și ultima. ShiningStory Moda Bijuterii en-gros - Vizita Magazinul Nostru ShiningStory este specializata en-gros ieftine bijuterii de moda. Avem propriile noastre profesionale fabrică de sticlă de murano bijuterii. Vizitati magazinul nostru pentru a vedea mai multe: Mari, Regulate Stoc Cum ne pachet comanda elementele sunt bine protejate de bubble sac și cutie. Livrare - comanda sunt livrate de către profesionale de curierat

Valoarea totală a Comenzii Pentru Comanda>$150 De metoda de Transport maritim Singapore air mail service(Urmărite) * DHL, Fedex, EMS, sau alte comercială compania expres * Comercial serviciul express este utilizat de obicei pentru clienții din statele UNITE ale americii, Canada, Europa, Oceania și America de Sud. La distanță de zona de cumpărători, vă rugăm să contactați-ne despre asta. Plată și Cumpărătorul de Protecție puteți alege plata pentru folosirea cardului de credit, west union, transfer bancar, etc.... Și plata va fi lansat doar la noi după ce primiți și fericit cu comanda dumneavoastră. Achiziția dvs. este complet protejat de Vilatudor.ro.

Serviciul nostru pentru Clienți Dacă nu ești fericit, nu suntem fericiți. Sunteți mai mult decât bineveniți să ne contactați în orice moment, dacă aveți orice întrebare sau problemă. Vă garantăm un răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.

Garantam Noi garantam veți primi mărfurile în stare bună, în timp.

Vom retrimite bunuri sau de restituire, dacă urma să se întâmple:

1.Pachetul este pierdut, deteriorat, furat sau înainte de a ajunge la tine

2. Un e-Mail de Aer pachetul nu a ajuns după o lungă perioadă de timp, Aceste cazuri sunt rare, iar dacă acest lucru se întâmplă, vă vom informa cu privire la termenul de livrare pentru dvs. de pachet, care va fi de aproximativ 30 de zile, în funcție de regiune.

3.Pentru un client sosit cu produse avariate.

Oferim servicii prompte atunci când vă confruntați cu orice problemă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 20cm x 10cm (3.94in x 7.87in x 3.94in)
Tip De Unitate mulțime (12 piese/lot)
Greutate Pachet 0.01kg (0.02lb.)
Tip De Element Pandantive
Metale De Tip Placat Cu Platină
Gen Femei
Pandantive De Tip Slide
Numărul De Model edl3924hx9
Fine sau de Moda Moda
Stil Romantic
Forma\model Mingea
Compatibilitate Toate Compatibile
Material Vulcanice

Produse similare