Adult Tir Cu Arcul Arcul De Presă Etrier Ajutor Curea De Tir Cu Arcul Săgeată Declanșa Bratara Accesorii, Curea De Mână

121.96lei

Adauga la lista dorintelor

Vânătoare

Descriere produs


Dragi prieteni, bine ati venit la magazinul nostru! Avem linie de producție care poate oferi Dropshipping , și putem oferi produse la Preț Engros . Nostru de lucru profesionist, echipa a oferi produse de bună calitate, noi promitem că fiecare ban cheltuit pe bunuri sunt în valoare de, în loc de unul fals.

Vă rugăm să rețineți: 1.Dacă alegeți China Post Obișnuit Pachet Mic Plus sau Vânzător de Metoda de Transport maritim , acest mod de transport maritim nu are număr de urmărire și poate fi urmărită numai în China, atunci când pachetul a plecat din China, atunci nu avem informații de logistică până la primirea pachetului.

2.Dacă aveți nevoie de un internațională număr de urmărire, vă rugăm să alegeți China Post Aer Înregistrat Mail sau Vilatudor.ro Standard de Transport maritim .

3. Dacă aveți Orice Întrebare despre acest produs, vă Rugăm să Ne Contactați în Primul rând înainte de a Deschide Disputa sau Lăsați un Feedback-ul Rău , Ne va ajuta să rezolve cât mai curând posibil.

4. Dacă vă place magazinul nostru,vă Rugăm să adăugați magazinul nostru la Magazinul tau Preferat ,puteți obține Reduceri Suplimentare pentru Noile Produse de Sosire . Caracteristică: 1. De Brand nou și de înaltă calitate! 2.Reglabil coarda conector pentru un cazarea se potrivesc. 3.Catarama curelei se incheie bine la încheietura mâinii. 4.Reglat Sistemul De Declanșare. 5.Blocare cârlig pentru atașarea rapidă a șirului. 6.Această versiune este proiectat pentru utilizarea cu arcuri de 80 lbs desena sau mai puțin. 7.Prindere ușoară., 180 de grade rotire cap. Pachetul include: 1 x Arc de Presă Etrier

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 23cm x 12cm (11.81in x 9.06in x 4.72in)
Greutate Pachet 0.18kg (0.40lb.)
culoare Negru
Nume De Brand Ourpgone
Utilizarea Vânătoare
Dimensiune approx. 11cm
Tip De Element Etrier Eliberarea De Fotografiere Declanșare
Tip De Arc Arcul
utilizare pentru arcuri de 80lbs desena sau mai puțin
Tip Arc
Numărul De Model YD13831
Element De Tip 2 Catarama Curea De Mână

Produse similare