En-gros de 100buc Elong Bow Stand Titular Pentru Arc Recurve în aer liber, tir cu Arcul Tineretului Archer Fotografiere Sport de Interior

2 817.96lei

Adauga la lista dorintelor

Vânătoare

Descriere produs


Bine ati venit la magazinul nostru!

Suntem tir cu arcul original de fabrica, daca vrei ridicata produs, pls contactati-ne.

Descriere Produs

Brand:Elong în aer liber, Culoare:Negru , Roșu , Galben, Verde, Albastru, Orang , Roz Pentru Suport arc

Dimensiune:38 cm(W)*48cm(H) După asamblare

Detaliu:

Suportul de Plastic head&dispozitivul de Reglare a

Din fibră de sticlă arborele&Rack suport

Aluminiu conector

Greutate:200g (Despre)

Suntem profesioniști în fibrglass săgeată, carbon săgeată, săgeată din lemn, aluminiu săgeată și săgeată accesorii. Orice întrebări, pls nu ezitați să ne contactați.(*^__^*)

de transport maritim la nivel mondial:

Transport gratuit în întreaga lume,dar în mod de transport maritim depinde de cantitatea,ne va livra comanda cantități mici prin scrisoare recomandată, par avion,nava mai mare comanda prin intermediul EXPRESS.Ambele sunt gratuite.

plata:

Vom Accepta ESCROW ȘI T/T de plată.De plată trebuie să fie dat în 5 zile după acțiunea s-a încheiat. Tot nu plăti ofertanții vor duce la un non-plată a cumpărătorului de alertă de la Ebay și feedback-ul negativ de la vânzător

Politica de retur: acceptat

Prejudiciul marfa este returnată în primele 10 zile ale achiziționate de Transport maritim și de Manipulare nu sunt rambursabile. Daune marfa va fi schimbate pentru același element. O explicatie de natura defectului și numărul de articol trebuie să fie menționat înainte de autorizare poate fi acordată.

En-gros:

Suntem orignal fabricarea,OEM si ODM servicii oferite.Ne-ar bun venit la angrosist și detailist,Ai putea cumpăra produsele noastre și să vândă apoi în club local,magazin,online,etc. Eu va oferim cel mai bun pret en-gros la tine. vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Voi fi fericit pentru a răspunde într-o chestiune în timp util. dacă doriți să ridicata cantitate mare de elemente,eu vă va oferi cel mai mic preț.

Alege-ne, alege cel mai bun!

Suntem o fabrica care se specializează în fabricarea și exportul de Săgeată, Praștie, Vane, Pene, Nock, cu vârful lat, Sfat și Săgeata tub.

De asemenea, bun venit clienții noștri trimite proba la noi pentru a dezvolta noi linii de produse. Întotdeauna putem satisface nevoile diferite.

Calitate excelentă este întotdeauna scopul nostru și a devenit fabrica noastră de viață. Succesul companiei noastre se bazează pe o atitudine pozitivă față de calitate și servicii.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Greutate Pachet 10.0kg (22.05lb.)
Dimensiunea Pachetului 65cm x 40cm x 20cm (25.59in x 15.75in x 7.87in)
Utilizarea Vânătoare
Tip Arcul Și Săgeata Set
Nume De Brand ELONG ÎN AER LIBER
culoare 7 Culori
Numărul De Model ST-001-XX
SKU ST-001-XX

Produse similare