[RUNMEIFA] de Brand nou stil Selljimshop 2017 Colier Eșarfe Elefanți Pandantiv Bijuterii Ciucuri Eșarfă Șal Folie cu burghiu

22.24lei

Adauga la lista dorintelor

Accesorii

Descriere produs


Material :poliester

Dimensiune : 40*180 cm

Merită să acționeze în rolul de material : aliaj & protecția mediului rășină

Stil fierbinte în 2015-2016, Europa și Statele Unite, Africa de Sud, America de Sud, Australia cele mai populare moda eșarfă, aliaj de galvanizare toate de protecție a mediului , tesatura moale si confortabil, potrivit pentru toamnă și iarnă

Toate pozele sunt reale pentru fotografiere, fără nici o modificare, poți vedea foarte clar la calitate, manopera amenzii, plumb de protecție a mediului, fără nichel placare! Dragi prieteni de la usurinta poartă bine.

Toate produsele noastre sunt fabrica de vânzare directă, dragi prieteni pentru personalizare de masă, în funcție de design-ul nostru, sau pentru toate pot fi personalizate, vă rugăm să contactați furnizorii primesc telefon de contact, bulk pret este placut surprins pentru mine.

Imagini arată

Transport:

1.Vom shipthe element pentru a theaddress care pleca de pe Vilatudor.ro. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Vilatudor.ro se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze.

2.Avem diferite metoda de transport maritim: China Post Air Mail, e-pack,Singapore Post, Linie Specială-YW, Rusia Aer. EMS, UPS, FedEx, DHL. TNT.

3.Postul va fi livrat în termen de 48 de ore după ce plata a fost procesată.

4.Ne promitem de fiecare produs va fi livrat, dar, uneori, mai puțin de 0,5%, pachetul ar putea fi pierdut în drum, ai putea alege să ne trimită un alt element același din nou sau să ceri banii înapoi.

Notă: Rusia, oaspeții trebuie să standardizeze adresa informații, vă rugăm să-mi adaug numele, prenumele, numele tatălui, Țara, Codul Poștal, regiunile Rusiei, Orașului (Oraș sau Sat numele). Nume de stradă, Rezidențiale sau apartament cu numele. Ultimele două (numele locației, nume stradă, rezidențiale sau apartament) trebuie să fie coerente și adresa înregistrată a destinatarului informații pașaport.

o, Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import

o Elementele vor fi livrate în termen de 3 zile de afaceri privind plata primite.

o Elementele sunt expediate de la utilizarea par Avion cu număr de urmărire, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 7 la 30 de zile lucrătoare de obicei.

o timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori; aceasta poate duce până la 7-60 zile lucrătoare.

Toate produsele noastre sunt de la fabrica din China, asa ca va nava lor formă China, poate că va avea nevoie de puțin timp pentru transport maritim, vă rugăm să așteptați cu răbdare pentru livrare!

Politica De Retur:

1.Noi nu suntem responsabili pentru taxelor vamale sau a taxelor la import.

2.Vom lăsa Feedback-ul Pozitiv de la primirea de plată. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce a primit-o.

3.Am putea oferi restituire și de rambursare cerere este disponibil numai cererile în termen de o săptămână după ce a primit colet & revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit.

4.Oferim rambursare de 100%, dacă elementul este rupt după sosire, tot ce trebuie să faceți este de a trimite-ne imaginile clare pentru a arăta că este rupt. Situația defect trebuie să fie observat în termen de 7 zile de la livrare.

5.Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail, iar noi vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

6.Toate produsele comercializate de noi sunt descrise la cele mai bune de abilitatile noastre, cât mai exacte posibil, și cu cea mai mare conștiinciozitate din partea noastră. Cu toate acestea, pentru a evita eventualele omisiuni, solicita respectuos ajutorul dvs. în a ne ajuta să mascul aceasta o tranzacție reciproc satisfăcătoare de bine revizuirea element descriere și fotografii, și de a pune toate întrebările Înainte de Licitare.

7.Vă rugăm să rețineți că dimensiunea și culoarea de reprezentare sunt supuse de fabricație variație și nu poate fi exactă. De asemenea, rețineți că setările monitorului poate varia de la calculator la calculator și pot denatura culorile reale. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a plasa oferta.

Feedback-ul:

1.Vom lăsa în mod automat un feedback pozitiv pentru toată lumea cine a finaliza tranzacția și să ne lase feedback-ul pozitiv.

2.Vă rugăm să nu uitați să ne dea de Cinci Stele de pe toate Detaliată Vânzător Opiniile. Multumesc!!!

3.În cazul puțin probabil în care nu sunteți mulțumit de tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a sumbit evaluarea ta. Noi credem că totul ar putea fi rezolvate prin comunicare.

1).în scopul de a oferi cele mai bune servicii*****,vă rugăm să trateze tranzacția destul.*feedback-ul este pur și simplu ceea ce ne urmărească.

2). Vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru a obține o soluție mai bună înainte de a vă va lăsa un *feedback negativ neutru sau *

3). Ne străduim pentru servicii de 5 stele, afirmând în avans politicilor, rata de transport maritim și de transport maritim de frecvență. dacă ați fost mulțumit cu această tranzacție, vă rugăm să răspundeți cu toate 5 stele! dacă nu sunteți mulțumit, pur și simplu lasă-mă să știu prin e-mial, mai degrabă decât lăsa scor scăzut, și voi lucra pentru a face asta

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 25cm x 5cm (7.87in x 9.84in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
design 2017 cel mai nou design
Dimensiune 40*180 cm
Nume De Brand RUNMEIFA
Model Tip Solid
Numărul De Model S189
Greutate 140g aprox
Gen Femei
Tip De Element Eșarfe
culoare 9colors
folosit de doamnelor ,elevii Haine de potrivire
Material poliester+bijuterii pandantiv
Stil Moda
AZO Gratuit Protecția mediului
Sezon Primavara si Vara si toamna si iarna
Eșarfe Lungime >175cm
Numele Departamentului Adult
Eșarfe De Tip Eșarfă

Produse similare