10buc Fetele Doamnelor Benzi de 1 cm Satin Curcubeu Papion Accesorii de Par Colorat Fluture Păr Frizură Butterfly Bow Headband DIY

71.34lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


1LOT=5PCS de Înaltă calitate Fetele Doamnelor Copii Bentiță de 1 cm Satin Curcubeu Papion Accesorii de Par pentru Cadou

pls notă: atunci când plasați comanda pls alege culorile corecte după cum arată on-line.Există 2colors: Rainbow color1,Curcubeu color2.

și acolo este un buton care arată este mix de culori care este de 2 culori, fiecare culoare 1buc, total 5pcs=1lot. pls verifica cu atenție.

Toate bentițe făcute de către noi, fiecare bandă este de bună calitate. Bine ati venit clientul la comanda. Suntem direct din fabrica, de asemenea, poate accepta comanda mare.

Cumpărătorul Notă: 1.Pentru Rusia clienți ,vă rugăm să scrie numele tău complet . dacă nu sunteți numele complet ,va pot primi pachetul în țara dumneavoastră. Vă rugăm să rețineți : Cele mai multe suma comenzii,reducere mai mare veți obține. Următoarele este timpul de livrare pentru pachet: TRANSPORT NOI---- 16 - 60 zile lucrătoare Notă: pozele sunt doar pentru referință, vă rugăm să verificați de mai sus detaliate de măsurare a alege dimensiunea corectă, și pentru a permite 1-2mm diferențe datorită măsurare manual, mulțumesc. Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel.

Afișare Produse

Despre Noi 1.Compania noastra este un producător profesionale de accesorii bijuterii. 2. Preț competitiv și de Calitate Excelentă de Plată simt încrezători să ne plătească prin Alipay,Vilatudor.ro Escrow prin Visa, Master Card,QIWI,Western Union, și Transferuri Bancare. Plata este eliberat numai la noi după ce confirmați că ați primit bunurile. Servicii Standard durează aproximativ 15-45 de zile lucrătoare. Accelerate de Serviciu durează aproximativ 10-15 zile lucrătoare.

Angajamentul Avem echipa de control al Calității pentru a asigura că toate elementele sunt în stare bună înainte de expediere. Dacă orice problemă de calitate apare, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea produsului, vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve pentru tine! PRODUSE DE ÎNALTĂ CALITATE,PREȚ SCĂZUT PENTRU TINE! VĂ MULȚUMESC! Notă: vă Rugăm să cu atenție uita-te la aici:Potrivit rus oficiul Poștal local de notificare, tot pachetul de RU trebuie să furnizeze numele destinatarului(Destinatarul trebuie să completeze numele complet).În caz contrar, acesta va fi returnat!

Despre Transport 1.Produsul este liber de transport maritim de "China Post Obișnuit Pachet Mic Plus" , nu Se poate urmări după ce coletul a plecat din China.NICI un Număr de urmărire pentru comenzi mici (ordinele de pret 2.Dacă confirmarea se apropie, încă nu primi produsele, vă rugăm să ne contactați, vom prelungi termenul de livrare prima dată. Dacă după 60 de zile (America de Sud 90-120 zile)încă nu primi produsele, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi o rambursare completă. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră și înțelegere, vă dorim un cumpărături fericit !

Despre Întoarcerea Schimb Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare, dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit ,puteți returna produsul la noi în starea inițială pentru o rambursare sau un schimb. Înainte de discuții-ne înapoi la articol, vă rugăm să ne contactați pentru detalii reveni schimbul de instrucțiuni. Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport după ce vom primi returna produsele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Greutate Pachet 0.14kg (0.31lb.)
Numărul De Model Accesorii De Par
culoare Irizatii de culoare
Numele Departamentului Adult
Tip De Element Articole pentru acoperirea capului
Nume De Brand Candygirl
Stil Dulce/Noutate/Activ/Trendy
Material Plastic
Utilizarea DIY bijuterii de păr pentru femei
Utilizare Specială Petrecere/Festival/Cosplay
Model Tip Solid
Gen Printesa/Fete/Femei/Femei/Doamna/Feminin
Tip Bentițe

Produse similare