Plus Dimensiune 10XL Două Piese de costume de Baie Fierbinte de Vânzare Femeie Costume de baie de Vară Stil de Costum de Baie pe Plajă Înot Dress Plus până cana 9XL 8XL 7XL

110.50lei

Adauga la lista dorintelor

Înot

Descriere produs


Buna ziua, bine ati venit la magazinul nostru!!!

Produs de înaltă calitate și servicii excelente, vă rugăm să fiți siguri!!!

Alege ce-ți place și-l plătească, ne va livra bunurile cât mai curând posibil. multumesc.

* Se spală Sugestie : de Mână se spală cu apă sub 30C, atârnă să se usuce, fără înălbitor, nu de fier.

NOTĂ:

1. Cele de mai sus dimensiunea diagramă este doar pentru referință. Ca niște Europene cliens reflecta faptul că dimensiunea este prea mic pentru ele și nu există, poate, o mică diferență între dimensiunea Europeană și Asiatică dimensiune, asa ca am sugera cumpărătorului de a purta costume de baie, o pereche de dimensiuni mai mari decât normal dimensiunea îmbrăcăminte. Dacă nu sunteți sigur cu privire la mărimea ta, Doar sa ne contactati, va vom raspunde în termen de 24 de ore.

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.Vă mulțumesc!

Conditii de plata( VISA, MasterCard, Escrow sunt acceptabile pentru noi) *banii sunt depozitate în siguranță în conta dacă utilizați plata prin Escrow, Banii vor fi eliberați de la noi doar după ce ați confirmat de livrare.

Termenii de livrare(EMS, DHL,UPS, FEDEX,TNT,China Post,E-packet) * Am în mod normal, elementele de transport după 1-4 zile lucrătoare de la confirmarea plății. * Oferim transport gratuit prin China Post Air Mail și Epacket. * Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile mi s-a scurs de taxe vamale și alte personalizat tarifele.

Returnare și Rambursare

*Nu este mulțumit cu achiziția dvs. sau marimea nu se potriveste, vă rugăm să ne contactați rapid și putem liber schimb una, dar cumpărătorul este responsabil pentru returnarea costul de transport maritim.

*A primit eronate articol, vă rugăm să luați o imagine a elementului unde are loc defectul și trimite-ne, vom verifica dacă acesta este o problemă de calitate, și apoi vă vom trimite o altă piesă pentru gratuit, dacă are o problemă de calitate.

Vă rugăm să ne contactați prin mesaj, e-mail sau manager de comerț dacă aveți întrebări, vom încerca să-l rezolve în 24 de ore.

Feedback-ul *va oferim feedback pozitiv după ce plata este primită, sperăm că vă va face același lucru pentru noi. Vrem să înțelegeți că noi apreciem clienții. *Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați un Feedback Pozitiv ( 5 Stele, vă rugăm)

*Dacă aveți orice problemă despre produs sau serviciu , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul negativ. Am dori să facem noastre cele mai bune pentru a rezolva orice diferend. Vă mulțumesc foarte mult.

FAQ Q1: Ce dimensiune ar trebui să Aleg ? A: ar trebui să știi bust cupa .underbust.talie și șold dimensiune .Apoi se uită la dimensiunea diagramă cu atenție ,este o referință. Q2:Cum îmi cunosc Bust Cupa ? O: Upbust –Underbust=dimensiunea Cupa Cupa A=10CM CupB=12,5 CM CupC=15CM CupD=17,5 CM CupE=20CM Q3:Ce cineva a spus că este mai mare ,cineva a spus că este mic de feedback-ul ? O:diferite persoane au Diferite forma corpului ,chiar dacă două femei atât Cupa E ,dar au sentimentul diferite cu privire la mărimea ,știm cu toții ,au fost uzat același bikini în stil propriu. T4:Când veți expedia coletul ? A: Ne va livra în termen de 1-7 zile lucrătoare după plata verificate. Și, în mod normal, puteți urmări după 5-10 zile. Q5: am anulat comanda ,de ce eu încă nu primi banii ? O:comenzi anulate ,este nevoie de aproximativ 3-7 zile lucratoare pentru Vilatudor.ro la procese de restituire. Q6:Pot alege diferite dimensiuni de sus și de jos ? O: Câteva produse de sprijin, cele mai multe produse nu poate sprijini, vă rugăm să ne contactați.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 8cm (9.84in x 7.87in x 3.15in)
Model Tip Print
Locuri Adecvate plaja, piscina, hot spring resort, plaja
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Tip De Element două bucăți
Tip Sport ÎNOT
Dimensiune 9XL, 4XL, 6XL, 7XL, 8XL, 10XL, 5XL
Suport Tip sârmă gratuit
Cu Pad Da
Costum De Baie Tip costum de baie pentru femei-o bucată
cupa Ceașcă mare costum de înot
Numărul De Model HAIW5133
costum de baie sexy bandaj sexy două piese de costume de baie
Material Spandex,Nylon,Poliester
Gen Femei
Plus Dimensiune 4XL-8XL costume de baie plus dimensiune de imprimare de costume de baie
Nume De Brand Daissioni

Produse similare