Andzhelika-O Singură Bucată De Costume De Baie Femei 2018 Vara Sexy Pe Un Umar, Costume De Baie Negru Mesh Body Sport Costume De Baie Costum De Baie

49.37lei

Adauga la lista dorintelor

Înot

Descriere produs


MEMENTO PRIETENOS

Nota 1 :1 inch=2,54 cm,1cm=0.39 inch,1chi=33.3333333 cm

Nota 2 :s-ar putea fi ușor diferența de culoare,pentru că de setările monitorului

Note3 :Cu diferența în metoda de măsurare,vă rugăm să permiteți-1-3 cm în dimensiune abatere

Dacă nu știți să alegeți dimensiunea,puteți lăsa un mesaj despre tine talie și piept

de măsurare.va vom trimite marimea potrivita pentru tine după comanda plasata

Ochiurilor de plasă de design, mai sexy

Cupa moale, piept pad poate fi eliminat

Spate gol design, corp mai sexy

Economia Transport

Vom folosi de obicei Înregistrate China Post Airmail și este nevoie de aproximativ 2-6 săptămâni pentru livrare.

Express

EMS, este nevoie de aproximativ 5-29 zile la nivel mondial. Alte suporturi, cum ar fi TNT, DHL, FEDEX Va dura aproximativ 3-9 zile.

Dacă doriți să alegeți Express, te rog, spune-ne si va vom Calcula costurile de transport suplimentare.

Noi întotdeauna nava ta Escrow adresa, așa că, dacă adresa de livrare nu se potrivesc cu ea, te rog remarca atunci când plata prin Escrow !

Compania noastra are pe scară largă de mărfuri rețea de informații, cu partenerii de afaceri din întreaga lume. Toate noastre de Costume de baie sunt destul de popular în Statele Unite ale americii, Rusia, Europa, Orientul Mijlociu, Asia de Sud-est și în alte peste 60 de țări, care ne ajută pentru a obține o mare încredere și de bună reputație de la clienții din întreaga lume.

Avem o echipă de producție profesionist și designeri cu experiență. Toate eșarfe sunt strict monitorizate în producție pentru a asigura respectate și apreciate de clienți vor primi perfecta produse de la noi. Designerii nostri idei mari și unice de a ne face să urmeze tendința mondială de-a lungul, și să păstreze la curent cu cele mai noi stiluri. În scopul de a satisface cerința clientului cât mai mult posibil, salutăm, de asemenea, clienților să trimită probe sau de a furniza imagini pentru a face lor de brand original modele.

Toate imaginile sunt de fotografiere reală. Dar din cauza mediu de fotografiere, de recunoaștere personală de culori, și monitor de calculator, culoarea poate fi ușor off. Am aprecia înțelegerea dumneavoastră. Și suntem întotdeauna încearcă să ia fotografii mai aproape de real culori. Q1: Ce dimensiune ar trebui să Aleg ? A: ar trebui să știi bust cupa .underbust.talie și șold dimensiune .Apoi se uită la dimensiunea diagramă cu atenție ,este o referință . Q2:Cum îmi cunosc Bust Cupa ? O: Upbust –Underbust=dimensiunea Cupa Cupa A=10CM CupB=12,5 CM CupC=15CM CupD=17,5 CM CupE=20CM Q3:Ce cineva a spus că este mai mare ,cineva a spus că este mic de feedback-ul ? O:diferite persoane au Diferite forma corpului ,chiar dacă două femei, ambele CupE ,dar au sentimentul diferite cu privire la mărimea ,știm cu toții ,au fost uzat același bikini în stil propriu . T4:Când veți expedia coletul ? A: Ne va livra în termen de 3-5 zile lucrătoare după plata verificate. Și, în mod normal, puteți urmări după 5-10 zile . Q5: am anulat comanda ,de ce eu încă nu primi banii ? O:comenzi anulate ,este nevoie de aproximativ 3-7 zile lucratoare pentru Vilatudor.ro la procese de restituire .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.21kg (0.46lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)
Materiale 82% poliester, 18% Spandex
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Material Spandex,Poliester
Stil Plasă de costume de baie
Dimensiune S M L XL
o singură bucată costume de baie traje de bano mujer
Gen Femei
Costum de baie -O Bucată De Costume
culoare Negru
Nume De Brand Andzhelika
Numărul De Model AK1612
Tip De Element Unul Bucăți
Tip Sport ÎNOT
model tyle Solid
Decor Un umăr de costume de baie
Model Tip Solid

Produse similare