1buc Leu Putere 11.1 V 2200MAH 25C MAX 30 ° C AKKU LiPo RC Baterie Pentru Trex 450 Elicopter 3S

82.56lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


11.1 V 2200MAH 25C MAX 30 ° C AKKU LiPo RC Baterie Pentru Trex 450 Elicopter Descriere:

stare de continuă maximă de descărcare de gestiune rate de pana la 40C, izbucni rata 45C, plasarea aceasta baterie printre cele mai puternice Li-Po baterie pachete din clasa sa! Acesta oferă un amestec excelent de greutate, putere și performanță. Disponibile într-o varietate de capacități și tensiuni, e o baterie perfect pentru aproape orice aplicatie de interior slow flyer la scară largă, de sport și de acrobatie modele de avion, precum și micro mijlocii modele de elicoptere.

Capacitate: 2200mAh

Continuu rata de descărcare de gestiune: 25C

Burst rate : 30C

Tensiune: 11.1 V

Celule : 3

Dimensiune:106X34X23(MM) (±3 mm)

Notă: din Cauza diferenței între măsurarea, bateria dimensiune și greutate poate fi mai mic de eroare

Greutate: Aproximativ 185g NOTĂ:

o.Taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt cumpărător\\ \ 's de responsabilitate.

b.Vă rugăm să verificați cu tara\\ \ 's de biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Conținutul pachetului: 100% de Brand Nou 1 x 11.1 V 2200mAh 25C Lipo Baterie puncte de atenție: 1. Nu scoateți bateriile de la voi. 2. Nu puneți bateria depozitate în mediu temperatură ridicată în mai mult de 45 sau de foc, în caz contrar poate provoca explozia bateriei; 3. Nu face o baterie umed sau pune-l în apă; 4. Don\\'t exercită o forță externă la baterie sau de la care se încadrează. 5. Nu puneți bateria și chei, MONEDE, corp străin reajustarea, în caz de scurt-circuit Transport: Element de localizare este la China, default serviciu de transport maritim este de transport maritim de China înregistra Air Mail sau HongKong registrul e-mail de aer

Vă informăm că transportul maritim Internațional de obicei dura mai mult decât piața internă, cât\\'s-a bazat pe servicii de transport provider și vamale.

Toate elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la primirea de plată (cu excepția sâmbătă ). Țările din asia de 5-15zile marea BRITANIE, Irlanda 10-20zile SUA,Canada,Australia 8-20zile Spania, Grecia, Germania și țările vest-europene 10-21days Franța, Italia și alte țări 15-28 zile în Cazul în care pachetul de greutate este mai mult de 2kg sau dimensiunea pachetului este mai mare decât 90CM, vom folosi EMS, etc sau Navă cu două colete prin China post air mail.

Instrucțiuni:greutatea și dimensiunile sunt marcate în pachetul de detalii nu este real, mărimea și greutatea mărfurilor, dacă aveți nevoie să știți greutatea reală și dimensiunea, trebuie doar să ne contactați. Plata: 1. ESCOW 2. Moneybook

3. Banca transfe se Întoarce: Pentru asigurarea faptului că toate elementele sunt în bună calitate, vom testa toate produsele înainte de pachete au fost trimise . 30 de zile de garanție de la achiziționat data. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail înainte de a se întoarce elementul defect. Elemente de returnare ar trebui să includă ambalajul original si toate accesoriile. Singurul produs defect va fi oferit de schimb.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Patru-wheel-Drive Atribute Baterie
Instrument De Consumabile Baterie
Utilizarea Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
RC Piese si Acc Acumulatori LiPo
Pentru Un Tip De Vehicul Avioane
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive Baterie
Nume De Brand YuanHan
Numărul De Model BT688
Upgrade Componente/Accesorii li-po baterie
Material Metal
Parametrii tehnici Valoarea 2

Produse similare