Noul Upgrade-ul Ying Di brand Serial QuickResult Terapeutice Puls acupunctura, electroterapie stimulator Terapie aparat de masaj

399.68lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


FOLOSESTE PENTRU KWD808-I Oferă electro-ac terapie Alternativă pentru Masaj manual Permite ac-mai puțin de acupunctura-puls electric de terapie Ajută la detectarea acupunctelor Multi-Scop Aparatul de Sănătate

CARACTERISTICI Reglabil frecvența și intensitatea sensibilitate Reglabilă sonda punctul de Localizare Cinci formă de undă de selecție butoane cu iluminare val formă grafică 2 independent lumini indicatoare pentru frecvența și puterea de a Folosi cu adaptor sau 6 "C" baterii de Operare de ieșire protecție cu eroare de semnal de apel pentru utilizarea incorectă 6 iesiri, plus 2 detectarea ieșiri Include adeziv electrod tampoane și fire de plumb, acupoint detectarea stilou, și fire de ieșire. Built-in timer

COMPARAREA KWD808-I & KWD808-II

Noi transporta ambele modele de acupunctura stimulatori, cu toate acestea, caracteristicile specifice acestui model includ: 6 ieșiri (dreptunghiulare de sex feminin prize), plus 2 detectarea ieșiri Proiectat pentru utilizarea in clinici Nici o Baterie de testare/ voltmetru funcție și ecartament.

5 PULSEWAVE FORME PENTRU KWD808-AM

Acest acupunctura stimulator dispune de cinci tipuri de forme de undă, foarte sigur, cu frecvențe joase egală cu cea a corpului uman. Următoarele cinci forme de undă pot fi utilizate în același timp sau separat, și de ieșire de fiecare dintre ele poate fi reglementată în mod independent. Pentru un efect sporit, două sau mai multe ieșiri pot fi utilizate simultan.

Undă Continuă

Durata impulsului r = (0.5 +/- 0.15) ms; Repetate frecvența: f1=( 1+/- 0.5 ) Hz ( 100 +/- 10) Hz. și FREQ1 poate fi reglată în mod continuu, Max Ieșire puls de amplitudine: 40V +/- 10V (Sarcina 500 O.)

Dens-Dispersa Val

Dens & dispersa undele afișa alternativ. Dispersa frecventa: f1 (același lucru cu baza de val); Dens frecvență: 100 Hz. Durata impulsului: 0.5 ms. FREQ2 regleaza frecventa f2 de (10 +/- 3) a (50 de =/- 10) cicluri pe minut. Max Ieșire puls de amplitudine: 40V +/- 10V (Sarcina 500 O.)

Intermitentă Val

Pulsul prezinta la intervale regulate de timp, la aceeași frecvență.

Unda De Val

Amplitudinea crește la maxim apoi scade la zero, dintr-o dată, și se repetă. Frecventa: (10 +/- 3) a (50 +/- 10) cicluri /min. Max de ieșire plus gama amplitudine este de peste 5V la 30V (încărcare de 500 de O.).

Respirația Val

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 12cm (5.91in x 5.91in x 4.72in)
Dimensiune Multi Size SML
Plug Type marea britanie, ue, sua
Material ABS
Cerere Corpul
Numărul De Model KWD808I
Nume De Brand HUIMDA
Tip De Element Masaj & Relaxare

Produse similare