2017 Nou Vânzări la Cald 6PCS Silicon Ventuze Cupe Chineză Terapie Vacuum pentru Masaj Set de Ceasca de Îngrijire a Sănătății Anti-Celulita se Amestecă Dimensiune

49.82lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Caracteristici:

1. 100% de brand nou și SPEQUIX este propriul nostru brand.

2. 100% material de înaltă calitate, asigurați-vă că o lungă perioadă de activitatea profesională.

3.Și forța de aspirație este puternic și poate fi reglată cu ușurință.

4.Se poate elibera în mod eficient dureroase despre umăr,genunchi, și orice alte părți.

5.Cupele sunt foarte flexibil și puternic, presiune negativă (vacuum),naturale, cupe de silicon,care pot fi utilizate pentru a efectua masaj profund țesut.

6.Puteți folosi acolo cani pe umăr, încheietura mâinii,genunchi,articulația cotului,de spin,de stomac și orice alte locuri în care ai vrea.

7.Acestea sunt benefice în desen inflamației și ameliorarea multe condiții,cum ar fi raceala si gripa, hipertensiune arterială,anxietate,oboseala,fibromialgie,dureri cronice și dureri asociate cu artrita si dureri articulare - pentru a menționa doar câteva.

8.Pe ventuze, pacientul poate avea o senzație de distensie,de tracțiune,de căldură,de tensiune,sau rece la ambutisare parte. După îndepărtarea de la borcan, locale pielea va schimba culoarea în roșu sau violet.Acestea sunt reacții normale și vor dispărea repede.

9.Îl puteți folosi atunci când sunt în repaus, masina de spalat,de lucru,mersul pe jos și chiar de călătorie.Dar vă rugăm să rețineți că ventuze timp poate fi limitat la 10 minute.

10.Acestea sunt utilizate în industria de infrumusetare pentru tratamente, inclusiv lifting facial și drenaj, de conturare a corpului, activarea pielii, de compensare a vergeturilor, ameliorarea varicelor si reducerea celulitei.

Caietul de sarcini:

Stare:100% de Brand Nou și Nou Element

Tip De Element:Silicon Masaj Cupe

Culoare:Transparent

Material:100% Silicon

Caracteristică:Non-toxic,Reutilizabile

Activitatea profesională:Mai mult de 6000 de ori

Inclusiv Conțin Sac:Da

Greutate:Aprox.220g

XS dimensiune:50*15 mm/Înălțime*Dia.

Marimea S:80*38mm/Înălțime*Dia. (Aprox.)

Marimea M: 33*40 mm Înălțime/Dia.(Aprox.)

Dimensiune: 45*60mm Înălțime/Dia.(Aprox.)

Marimea XL: 50*75 mm Înălțime/Dia.(Aprox.)

Cum să utilizați?

1. Pune cupe de silicon pe pielea ta.

2. Când puuting-un borcan, unul deține borcan cu degetul arătător, degetul mijlociu și degetul inelar în jurul marjei de gura borcan, pune borcanul la locul de ventuze, apoi apasă borcan de sus cu degetul mare și ascensoare marja de borcan cu gura un pic cu celelalte trei degete să strănut de aer.

3.Apoi a pus pe jar pe piele si elibereaza cele trei degete și themb. Acum vasul este aspirat pe piele.

4.Țineți borcanul cu o mână și să-l împingă la o parte, pe de altă parte, presa piele aproape de gura cu o mână. Deci un decalaj mic este făcut și aerul poate intra prin golul. Borcan scade în mod natural.

Pachet:

1 Set De Masaj Ventuze Set(6 Cupe)

Produsele Imagini

Transport:

1. De obicei, am expediat coletul în termen de 2-5 zile de la plata .

2. Transport maritim timp de plumb este de aproximativ 15-45 de zile lucrătoare. Va dura mai mult timp în rusia, Brazilia și alte țări îndepărtate, vă rugăm să așteptați cu răbdare. Și de transport maritim timp de plumb este pentru tine referință, deoarece există o mulțime de factori pot afecta programul de transport maritim, sper că puteți înțelege că, multumesc!

3. Vă rugăm să asigurați-vă că vă oferi corect adresa de livrare, numărul de telefon și codul poștal. Toate elementele vor fi livrate numai la adresa indicată de tine.

Rambursare:

1. Dacă produsul dvs. este apară probleme de calitate sau a fost deteriorat, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, trimite-ne fotografii sau video pentru verificare. După verificare, va vom retrimite elementul sau de restituire.

2. Dacă coletul este pierdut sau de a nu primi în termen de 60 de zile lucrătoare, vă rugăm să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a găsi o soluție pentru tine, multumesc!

3. Vă rugăm să rețineți că nu ne asumăm responsabilitatea de perfectare vamală și fiscală.

Feedback-ul:

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați un Feedback Pozitiv (5 Stele). Vă mulțumesc atât de mult!

2. Dacă aveți orice probleme cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau deschiderea litigiului. Va garantam pentru a rezolva orice problema pentru tine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 13cm x 10cm x 8cm (5.12in x 3.94in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.22kg (0.49lb.)
Tip De Unitate Set
Greutate Approx.220g
Marimea S Cup 80*38mm/Înălțime*Dia.
culoare Alb
Dimensiune L Ceașcă 45*60 mm/Înălțime*Dia.
Marimea M Cupa 33*40 mm/Înălțime*Dia.
funcția de masaj terapie cu vacuum
Cerere corp plin
Nume De Brand SPEQUIX
Caracteristică Nu-toxice,Eco-friendly,Reutilizabile
Marimea XS Cupa 50*15 mm/Înălțime*Dia.
Material 100% Silicon
Activitatea profesională Mai mult de 6000 de ori
Dimensiune XL Cupa 50*75 mm/Înălțime*Dia.
Numărul De Model 6PCS Masaj Cupe
Tip De Element Masaj & Relaxare

Produse similare