Goldsmith LIVRARE GRATUITA bijuterii pahar T185 Magnetic Pahar 16cm Bijuterii Polisat Super-Finisare

1 020.93lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


DESCRIERE&CAIETUL DE SARCINI

Sunteți de licitare pentru un brand nou T185 Magnetic Pahar 16cm, Slefuit Bijuterii Super-Finisare . Conceput pentru lustruire detalii complicate, mici crevase, și mai multe setări, dar nu pe suprafete plane. Acest suport magnetic pahar pot fi folosite pentru a procesa unele inele cu pietre intacte, cum ar fi ; cubic zirconia (cz), rubine, safire si diamante. Livrat complet cu un acrilic castron. Magnetic se rostogolea este un sistem automatizat procesul de lustruire, care aproape că elimină necesitatea de cianură de bombardament, dezbracare, și thrumming. Cele mai multe operațiuni de finisare sunt finalizate în mai puțin de 30 de minute, puneți doar piese de bijuterii, cu ace de oțel, apă, și speciale de lustruire, compus din castron, și apăsați pe butonul "on".Mici ace de oțel sunt conduse de puternic rotație magneți la baza de finisare castron. Control timp de 10 de 60 de minute. Două direcții. Viteza: 2000 rpm Capacitate: 600g Tensiune : 110V și 220-240 V cilindru de Sticlă Dimensiuni: 180mm Diametru*100(mm) unitate de Ansamblu dimensiuni L*W*H (mm) : 280 X 260 X 400.

Sfaturi De Cumparaturi :)

Poate că, de asemenea, nevoie pentru a cumpara de oțel lustruit pini.Nu este de 0,3 mm,0.4 mm,0.5 mm din oțel lustruit pini în stoc.Dacă aveți nevoie de ea,vă rugăm să ne contactați,am promisiunea de a oferi cel mai bun pret.

notă

Pachetul va fi marcat ca un cadou personal sau Eșantion cu o valoare mai mică pentru a vă ajuta să economisi taxe vamale.Dar dacă sunteți încă perceput taxe vamale cu o valoare mică,trebuie să plătească taxa de unul singur. Prețul nu include orice taxe vamale. Apreciez fel de înțelegere.

Dacă aveți orice întrebare,bine ai venit să ne contactați.

Vă vom oferi răspuns prompt și cele mai multe servicii excelente.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 12.0kg (26.46lb.)
Dimensiunea Pachetului 48cm x 35cm x 35cm (18.90in x 13.78in x 13.78in)
Tip De Unitate bucata
Tip De Element Bijuterii Instrumente Și Echipamente
Starea De Brand Nou

Produse similare