Boho-Hippie Talie Înaltă Largă Jambiere Lungi Evazate Bell Jos Pantaloni de Vară de Primăvară Albastru Galben S M L XL statele UNITE ale americii

36.50lei

Adauga la lista dorintelor

Funduri

Descriere produs


Descriere

Stare: 100% De Brand Nou Și De Înaltă Calitate

Stil:Bell Jos

Dimensiuni: ca dimensiunea diagramă

Culoare:Galben,Albastru,Roz Deschis,Roz Inchis

Din cauza a diferite măsuri de drum, există o anumită dimensiune eroare, eroare de aproximativ 1-3cm.

Pentru mai multe informații plz a trimite un mesaj pentru noi și suntem bucuroși să răspundă la orice întrebare. (Unitate: cm) (1cm=0.39 inch, 1 inch =2,54 cm)

Galben Albastru

Roz Deschis Roz Inchis

Plata acceptam numai Paypal. 1.Plata trebuie să fie primite în termen de 7 zile lucrătoare de inchidere a licitatiei. 2.Am expediat la ebay adresa lui numai. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa din EBAY se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure procesor de plată PayPal. 3.Total sume datorate include finală de licitație prețul de plus S&H (Transport maritim și de Manipulare). 4. S&H va fi determinată pe baza livra la adresa.Vă rugăm să rețineți: S&H nu include taxele, impozitele și taxele locale sau orice alte taxe.

Detaliile de livrare 1.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import

2.Elementele vor fi livrate în termen de 3 zile de afaceri privind plata primite.

3.Elementele sunt expediate de la utilizarea par Avion ?ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 până la 20 de zile lucrătoare de obicei.

4.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori; aceasta poate duce până la 20 de zile lucrătoare.

Termeni de vânzări 1.Vă rugăm să ne anunțați în termen de 30 de zile după ce elementul a primit.Vă rugăm să obțină numărul de RMA & a revenit adresa pentru orice returna produsele. 2.Returna un produs trebuie SĂ aibă toate ambalajele ORIGINALE si accesorii.Vom înlocui elemente care sunt disfuncționalități, timp de 30 de zile de la data la care ați primit-o. 3.Elementele care trebuie abuz fizic nu sunt acoperite de garanție. Rambursările sunt oferite doar pentru produsele cu defect raportat în termen de 7 zile de la primire. 4.Cumpărătorii acceptă responsabilitatea de a plăti pentru transport de marfă de întoarcere pentru orice motive. Taxele de transport și manipulare sunt non-rambursabile în orice caz. Feedback-ul 1 . Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

2.Am aprecia foarte mult feedback-ul dumneavoastră POZITIV. Vă rugăm să NU lăsați feedback negativ sau neutru, fără nici un contact. 3.Dacă nu ați primit element în 30 de zile, vă rugăm să ne contactați și vom aranja rambursare.Feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. 4.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Contactați-ne 1 . Bine ati venit la magazinul nostru!Suntem Tiademall, un profesionist în întreaga lume companie en-gros, cu propria noastră fabrică situată în China. 2.Noi de aprovizionare multe produse, inclusiv Casa de gradina, accesorii Femei, accesorii de Îmbrăcăminte. 3.Produse de înaltă calitate,preturi rezonabile, servicii excelente clientilor si un credit de încredere în picioare este tenet noastre.

4.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să de e-mail serviciul nostru de specialisti 24 de Ore pe Zi, 7 Zile pe Săptămână, și vă vom răspunde cât mai repede. 5.Dacă nici un răspuns în termen de 24 de Ore, vă rugăm să verificați spam-ul de e-mail sau cutia rugăm să re-trimite-l la noi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 17cm x 19cm (4.72in x 6.69in x 7.48in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.311kg (0.69lb.)
Tesatura Tip Postav
Tipul De Talie Mare
Numărul De Model femeile bell jos
Lungime Ankle-Length
Grosime Standard
Stil Casual
Tip De Element Jambiere
Nume De Brand Meihuida
Material Poliester
Model Tip Solid
Dimensiune S, M, L, XL
Gen Femei

Produse similare