10buc LED Lumini Șir w/foto clipuri 1,6 M Baterii LED pentru Vacanță, Petrecere de Nunta de Decorare Camera

29.07lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Element: 10buc sau 20buc șir de led-uri cu baterii

Dimensiune:

1,5 M 10 buc de led-uri (63inch)

3m 20buc de led-uri

Putere:

Baterii 2AA ( nu sunt incluse )

Material:

LED string

Caracteristici: economie de Energie, de Mediu prietenos, în condiții de Siguranță, rece lumină strălucitoare, care nu este ușor de a deveni fierbinte.

Notă: nu puneți bateria caseta în apă.

Alte dimensiuni și cantități pot fi personalizate. astfel 30LEDS, 40LEDS... ... Pls contactati-ne, dacă ai nevoie de alții.

Taizhou Luckystar Arts & Crafts Co., Ltd. este un munufacturer de iluminat decor. Ne-am specializat în producerea și exportul LED marquee semne.

Cu o gamă largă, de bună calitate, prețuri rezonabile și design elegant,produsele noastre au fost exportate în multe țări, inclusiv statele UNITE ale americii, marea BRITANIE, Australia ......

Nostru marquee semne împodobesc casele și magazinele din toata lumea. Poti uită-te la magazine, petreceri, baruri, nunti sau evenimente speciale și mai mult. Ele sunt, de asemenea, alegeri bune pentru cadouri de la prieteni.

Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Plata trebuie să fie făcută în termen de 15 zile de la comanda.

Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 15 zile.

Element sunt expediate în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata integrală este stabilit.

China Post Air Mail trebuie durează aproximativ 10-30 de zile pentru a ajunge ,dar Rusia și Brazilia nevoie de aproximativ 40days. Dacă sunteți în grabă nevoie de articol, va vom trimite prin EMS sau speciale de aer sau alte rapid de transport maritim, care ar putea dura aproximativ 3-7working zile.

Dacă nu puteți obține elementele în timp,vă rugăm să contactați-ne în primul rând,vom verifica și de a rezolva pentru tine în curând.

Va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore în mod normal. uneori, avem o mică întârziere din cauza week-end sau de vacanță.

Dacă nu puteți obține noastre de e-mail după 48 de ore,vă rugăm să verificați spam-ul sau contactati-ne cu alte mail.

Returnare Și Rambursare

Dacă elementul este DOA(Dead de Sosire),Cumpărătorii Pot returna in 14 Zile,Vom Înlocui cu element Nou după ce vom primi DOA element.

Vă rugăm să ne Contactați Înainte de a trimite produsul înapoi.

Feedback-ul pozitiv(5 stele) este foarte important pentru noi, vom aprecia foarte mult.

Dacă ai să ne dea de cinci stele, feedback-ul și lăsați comentarii pozitive cu privire la experiența dvs. cu noi!

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ,vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele tale.

Q1: care este durata de viata a led margele? A: Toate led margele noastre marquee semne sunt de înaltă calitate, a căror durată de viață este de peste 50000 de ore. Q2: Cum pot plăti pentru meu de cumpărare? O: acceptam urmatoarele metode de plata: card de credit; moneybookers; T/T, western union. Q3: Cum de mult nu se cost pentru a navei în țara mea? R: Noastre de transport este gratuit, dacă țara dumneavoastră costul de transport maritim este foarte mare, vom percepe o parte din costul de transport. T4:sunt un reseller,am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros? O: Salut,suntem o fabrica,vom accepta costomize făcut , dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 8cm (3.94in x 3.94in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip De Element Margele
Sursa De Alimentare Acumulator Uscat
Emițătoare De Culoare alb cald
Putere 3
Tensiune 6V
Forma Mingea
Nume De Brand ACASĂ GEM

Produse similare