GGX ENERGIE Impermeabil 7.2 W 5V Pliere Portabil Mono Panou Solar Încărcător de Ieșire USB Controller Pack pentru Telefoanele iPhone, PSP MP4

84.78lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


GGX ENERGIE Impermeabil 7.2 W 5V Pliere Portabil Mono Panou Solar Încărcător de Ieșire USB Controller Pack pentru Telefoanele iPhone, PSP MP4

Model Nr.: GGTC-F7WS

Vom găsi alte vanzatori copia acest panou cu acelasi design. Poate că unii oameni cred că va fi mai bine, pentru că este același produs cu puțin mai ieftin pret. Dar, de fapt, elementul copiat este facut din celule solare policristaline, nu monocristalin unul! Eficiența policristaline este de 13%-15%, dar monocristalin o folosim este de până la 19%! Suntem întotdeauna responsabili pentru produsele noastre și cumpărători, și noi nu vom face niciodată fals sau de calitate inferioară panouri pentru a scădea prețul și de a câștiga mai multe comenzi! De asemenea, nu vrem să vedem copiat cei care fac piata pentru a fi dezordonate. Vă sugerăm să compare feedback pentru elemente similare. Nu putem oferi cel mai mic pret de pe internet, dar nu promit cel mai bun raport calitate / pret! Cele monocristaline, panouri solare va fi mult mai bine funcția de încărcare decât policristaline unul. Cele mai multe părți ale solare sac sunt făcute de mână. Se va lua o mulțime de timp și, de asemenea, costul forței de muncă. În scopul de a obține o mai repede producătoare, alte elemente de copiat sunt, de obicei, grosolan făcute. Puteți găsi chiar și fir sau lipici încă lăsat pe produs atunci când primesc. Coarda pentru agatat este o funcție importantă. Dar acesta poate fi ușor pentru a fi rupte, din cauza simple de cusut. Dar noi nu vom face niciodată un asemenea lucru simplu. Caietul de sarcini: -Panou Solar cu Putere de Vârf: 7.2 W -Solar Tip: A-clasa a monocristalin Panou Solar de Ieșire: 6V/1.2 a (max, de la fără sarcină) -Ieșire USB: aproximativ 5V / 0A - 1.2 a ( max, de la fără sarcină)

(Toate panourile solare ieșirile sunt total decis de soare intentia. Atunci când se testează sale actuale, vă rugăm să încercați pentru a face acest lucru, sub directa lumina puternică a soarelui la amiază.) -De înaltă eficiență: >19% -Ieșire interfață: USB2.0 -Extinderea Dimensiune: 545*170*10mm / 21.5x6.7x0.4 inch -Pliabil Dimensiuni: 170*105*30mm /6.7x4.2x1.2 inch -Greutate: 280g / 0.6 kg (mărimea și greutatea informații vor fi diferite pe diferite modele și măsuri de drum. Vă rugăm să într-un fel prevala.) -Culoare: verde camuflaj, camuflaj, camuflaj desert, negru, verde, galben, roșu... Remarca: Acum, acest articol este actualizat pentru a fi 2 versiuni, cu reporniți funcția de încărcare ( $26) sau fără ( $25) . Ambele 2 versiuni pot percepe bine 5v putere bănci, telefoane Android și iphone serie. Diferența va fi pe restart de încărcare pentru iphone.

Datorită de lucru caracteristică atât pentru panou solar și iphone, atunci când lumina este slabă, iphone-ul va refuza la incarcare.

Atunci când lumina soarelui devenind suficient de puternice, de a Reporni Încărcarea unul va relua noi de lucru de pe iphone în mod automat.

Dar cel fără a reporni încărcarea va trebui să faci asta manual.

Ai nevoie de a scoate cablul de încărcare și de a face noi conexiuni cu panou solar pentru a reporni procesul de încărcare.

Așa că, dacă utilizați seria iphone, vă sugerăm să alegeți unul cu Reporniți funcția de Încărcare.

Sau dacă nu-l folosesc, în general, va fi ok.

Și vă rugăm să lăsați un mesaj despre culoarea care aveți nevoie atunci când comanda.

În caz contrar, bunurile vor fi trimise la întâmplare ca pe stocul curent să te las să-l primească cât mai repede.

Multumesc.

Imagini de detaliu: Verde Camuflaj: Didigtal Camuflaj: Desert Camuflaj: Black: Test: principiul De funcționare al panourilor solare este de a converti lumina soarelui la putere în mod direct. Astfel că producția este total decis de soare intentia. Soarelui puternic și mai mare de ieșire, apoi mai slabe de lumina soarelui și de ieșire mai mic. Atunci când un real folos, vei primi curent de la 0A-DE 1,5-O în diferite condiții. Ca pe cumpărători feedback-ul, uneori, este foarte greu pentru a testa primit panou max putere, mai ales în sezonul de iarnă. Aici vom oferi noastre de testare înainte de expediere. 1. Adevăratul test sub soare direct. Scurt circuit de curent poate fi de până la 1.37 A. Tensiunea la nici o condiție de încărcare este de aproximativ 5V. (Testul de timp și de loc: 12:49, 08/24/2015, Shenzhen, China; super-amiază însorită de vară este ușor pentru a obține putere maximă. ) 2. Adevăratul test pe masina. Testul standard condiție pentru putere max panou solar este de 40.000 de lux, 1.5 SUNT, și 25 de grade celsius. Aparatul va simula această condiție. Testat de date este la fel de mai jos. Max putere: 7.2 W-7.4 W tensiune de Lucru pe sarcină: în jurul valorii de 4,7 V-5V Max curent: 1.5 a 3. Atunci cum de a distinge dacă a primit unul este plin de putere? Noi vindem doar putere maximă panouri solare și fiecare element va fi pe deplin testate înainte de expediere. Puterea de panouri solare vor fi legate de cantitatea și zona de celule solare. Acest model este fabricat din 4 panouri de mici. Sale, fiecare panou este aproape în întregime acoperit cu celule solare. Dacă una în mâna ta este așa și nu poate lucra bine, atunci totul este ok. Observație: atunci Când utilizați panoul solar, vă rugăm să asigurați-vă că nu există nici o umbră pe ea și toate cele 4 panouri de mici pot primi lumina soarelui cât mai mult posibil. Dacă o zi însorită, veți obține cel mai mare curent de la prânz. Vă rugăm să nu utilizați panoul de la dimineața devreme sau după-amiaza târziu, pentru că lumina soarelui poate fi suficient de puternic. Am doar puterea maximă și curentul de la panou solar de ieșire propriu, NU la putere de lucru și curentului pe sarcină. Ca urmare a consumului, lucru de ieșire pe sarcină va fi mai mică decât panou solar original de date.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 19cm x 10cm (11.81in x 7.48in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Cerere Încărcător Solar fara Baterie
Capacitate Nominală 7.2 w
Materiale PET laminat+PVC
Greutate 0.3KG
Max. Putere 7.2 w
Panou Solar Flexibil No
Panou Solar Pliabil Da
Pliabil Dimensiune 180*102*25mm
Nume De Brand GGX ENERGIE
Dimensiune 150x80mm
Flexibilitate Pliabil
Numărul de Panouri 4
Extinde Dimensiunea 490*180*5mm
Panou Solar 7.2 w
Material Siliciu Monocristalin
Ieșire 6V*1200mA (max)
Numărul De Model ggtc-f7w
Tip Panou Solar
Numărul de Celule 4
De înaltă eficiență >19%

Produse similare