Babys Prima Decoratiuni Ziua de nastere, 1 Fată Ziua de nastere băiat Kit Decor în Culori Frumoase Pastelate Gigant Numărul Unu Balon Mylar

44.37lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Babys Prima Decoratiuni Ziua de nastere, 1 Fată Ziua de nastere băiat Kit Decor în Culori Frumoase Pastelate Gigant Numărul Unu Balon Mylar CELE MAI UIMITOARE DECORATIUNI de PARTID:petrecere De ziua decor setul include frumoase baloane rotunde, stele, baloane, un număr uriaș de 1 balon, hârtie pompoms și toate balon panglică ai de gând să nevoie! Da o mica ta cea mai buna prima parte everwith nostru set de decorare!

VARIETATE DE CULORI SI DIMENSIUNI:hârtie pompoms vin în 3 diferite culori (crem, roz, aur) și dimensiuni(8", 10", 12"). Baloane comein alb, roz și magenta și steaua baloane roz și de aur. Gigantul numărul 1 balon vine în goldand este perfect pentru mica ta printesa!

POSIBILITĂȚI NELIMITATE:Cu toate diferite culori, marimi si forme, puteți crea mai multe combinații diferite pentru decoratiuni frumoase. Aranja baloane în buchete, într-un arc sau pur și simplu umple-le cu heliumand lasă-le să zboare la tavan!

NU este NEVOIE SĂ vă faceți GRIJI DESPRE ACCIDENTE:Baloane poate fi fragil și pur și simplu un balon pop și distruge întregul decor aranjament!Ei bine, frica nu mai mult! TheTreasures Talentat birthdayballoonsset include 3 baloane suplimentare doar în cazul în!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Ballon Dimensiune 40inch
Ocazie Petrecere,de Ziua Mamei,de Absolvire,de Ziua Îndrăgostiților,de Paște,de Nunta,de Halloween,de Crăciun,de Nunta si de Logodna,Ziua copilului,Marele Eveniment,Gen Dezvăluie,Aniversare,Înapoi La Școală,Anul Nou,Petrecere de Aniversare
Nume De Brand BTRUDI
Clasificarea Ballon
Forma Stil Runda
Material Folie De Aluminiu
Numărul De Model 12 țoli

Produse similare