10 Dimensiuni 600 Buc Complet Unghii False Stiletto Curbat Acrilic Sfaturi de Unghii UV Unghii Artificiale Lungi ABS Unghiile False Fuax Ongles

18.05lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


USD 6.45 /sac bine ati venit la Julianna Frumusete! 1.Nu există nici un număr de urmărire pentru scopul trimis prin China Post Obișnuit Pachet Mic Plus . Gratuit-livrare comenzi , NU INFORMAȚII de URMĂRIRE în Afara Chinei ( atunci Când ordinul De dacă doriți un întreg proces de urmărire, vă rugăm să alegeți un standard de serviciul express. 2.Noi sprijinim dropshipping și en-gros, și vom sprijini, de asemenea, metoda de plata paypal. 3.În mod normal, ne marchează pachetul fel de "cadou" si declara preț scăzut pentru a vă ajuta să evita plata impozitelor. 4.Vă rugăm să dona€™t lasa un feedback negativ sau de a deschide un litigiu, fără nici o comunicare.Vă mulțumesc!

10 Dimensiuni 600 Buc Complet Unghii False Stiletto Curbat Acrilic Sfaturi de Unghii UV Unghii Artificiale Lungi ABS Unghiile False Fuax Ongles

Specificatii: 100% de brand nou Model: ca imagine arată Potrivite pentru uz profesional și uz de Utilizare gel, acril sau fibră de sticlă pentru aplicații tem Tip: Stiletto Unghii Sfaturi Material: Nou ABS Culoare:Nature,Alb Pachetul include: 600pcs sfaturi de unghii într-o pungă,10 Dimensiuni ABS de Înaltă calitate ,Prin intermediul UE, Statele Unite și alte țări certificare Profesionala salon de manichiură franțuzească,ABS Calitate de Top Note 1. 1 inch = 2,54 cm, 1cm = 0.39 inch 2. Culoare: ar putea fi ușor diferența de culoare pentru monitor setări. 3. Dimensiuni: Cu diferența în metoda de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm în mărime de abatere.

De transport maritim 1.Pachetul va fi livrat la adresa dvs. de ordine, așa că vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. 2.Articole cu acces gratuit la numărul de urmărire sunt expediate prin par Avion hong kong sau Singapore par Avion. În mod normal, oficiul poștal nevoie de 3-5 zile pentru a actualiza starea pe site-ul de urmărire. 3.Dacă aveți nevoie de pachetul de urgență, vă rugăm să plasați comanda și contactați-ne pentru a plăti suplimentar costul de transport maritim. 4.Vom încerca să vă ajute să evitați fiscale, dar nu suntem responsabili pentru orice taxe. 5. Dacă aveți orice întrebare despre comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la început, mai degrabă decât de a deschide un litigiu. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine. Return 1.Dacă doriți pentru a returna sau schimba un produs, vă rugăm să ne contactați în 7 zile după primirea pachetului. 2.Produsul returnat trebuie să fie în ambalajul original și statutul. Va vom returna banii dupa ce am primit pachetul. (Costul de transport maritim nu este rambursabil ) 3.Deși am testat fiecare produs și ambalaj-le cu profesionalism, câteva articole care ar putea fi deteriorate în timpul transportului. Sunteți binevenit pentru a ne contacta cu privire la înlocuirea sau repararea.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 8cm (3.94in x 3.94in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.08kg (0.18lb.)
Tip De Unitate mulțime (600 piese/lot)
utilizare pentru Salon,Acasă DIY Stiletto Sfaturi
Tip Capacul Complet False Acril Unghii Sfaturi, Salon De
Material De Brand Nou ABS
Lungimea Unghiilor aprox. 2-3cm (Min-Max)
Unghii Lățime aprox. 0.7-1.5 cm (Min-Max)
Stil
conține 600PCS Sfaturi de Unghii
Cantitatea 600pcs/lot
Modele Natura/Alb Stiletto Sfaturi
Cerere Degetul
culoare Natura, Alb
Dimensiune 10 different size Nail Tips
Pachet 50pcs/OPP sac,600pcs/Sac
Tip De Element Unghii False
Element nume Curbat Salon De Unghii Sfaturi
Numărul De Model Fals, Unghii False

Produse similare