Foto Real Formale Mâneci Lungi Rochie Vedea Prin Ștrasuri Din Mărgele Flori Perle Manopera De Bal Rochii De Seara

650.39lei

Adauga la lista dorintelor

Nunti & Evenimente

Descriere produs


Bine ati venit la Magazinul Nostru

Fotografii De Produs

1. Culoare : Orice culoare poate fi personalizat - a făcut .( Lăsați-ne un mesaj)

2. Dimensiune: dimensiunea poate fi personalizat - a făcut în funcție de dimensiunea de informații . Desigur, puteți, de asemenea, pot alege o dimensiune aleatorie pentru a plasa comanda.

3. De înaltă calitate: fabrica Noastra are mai mult de 15 ani personalizate experiență. Rochia poate fi făcut mai mult de 95% la fel ca imagine. En-gros pot fi disponibile. Această rochie poate fi personalizat în funcție de măsurătorile dumneavoastră și culoarea ta preferata . Dacă măsurătorile sunt pe marimi, suntem fericiți pentru a face rochia în funcție de măsurătorile dumneavoastră atâta timp cât sunteți de acord că finale modificarea ar putea fi necesar pentru a se potrivi cel mai bine.

Notă

O, de Licitare pentru rochia de mireasa nu include alte accesorii precum manusi, voal si crinolina sau fustă ( a arătat pe imagini)

B, Rochia Poate Fi Făcut în Custom Size, Culoare, Design. Vă recomandăm că ați măsurătorile luate de către un profesionist inainte de a cumpara orice rochie online. Vă rugăm să urmați instrucțiuni de măsurare, și măsoară-te cu atenție.

C. Deoarece ecrane de calculator au aberațiilor cromatice, mai ales între ecran CRT și LCD ecran, nu putem garanta că culoarea produselor noastre va fi exact la fel cu fotografii-ai văzut .

>Culoare Diagramă

>Dimensiunea Diagramă

Despre Noi

Suntem un profesionist rochii de mireasa de proiectare și de fabricație companie. Toate produsele noastre sunt fabricate din materiale de calitate și cu manopera foarte bun. Produsele noastre includ rochii de mireasa, rochii de domnisoare de onoare, rochii fetita cu flori, rochii de mireasa, bolero, și voaluri. Desigur, este de salutat faptul că va face rochia în funcție de imaginea pe care cumpărătorul trimite la mine. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

FAQ

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Decor Flori,Dantela,Aplicatii
Ocazie Seara Formale
Numărul De Model FED35
Dimensiune Standard US Size or Custom made Size
Talia Naturale
Tesatura Tip tul
Built-in Sutien Da
NE Dimensiune 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 14W, 16, 16W, 18W, 20W, 22W
Tip De Element Rochii De Seara
Decolteu V-Neck
Material Poliester
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Tren Matura-Tren
Maneca Stil Capac Maneca
Silueta O-Linie
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Imagini Reale Da
Nume De Brand YOUXI

Produse similare