Premium Deținător de Pașaport Husă de Gât cu RFID Protecție pentru Femei si Barbati Geanta de Umar pentru Documente de Călătorie , Cărți de Credit, Portofel

42.88lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI:

Geanta din piele de cationici tesatura ,are un puternic rezistent la apa caracteristică , moale, flexibil si foarte rezistent la uzura

Vă rugăm să rețineți dimensiunea înainte de cumpărare,Care este un sac de mici , Că nu pot să suport să țineți tableta ,revista A4

✔ 100% BANI ÎNAPOI de GARANTARE: Suntem convinși, că te va iubi nostru husă de gât. Dacă nu sunteți complet mulțumit pentru orice motiv, trimite-l înapoi și vom rambursa în totalitate.

✔ CALITATE PREMIUM: Gât Geanta este confortabil de purtat. La guler este de lungime reglabilă și poate fi prelungit până la o lungime de 120 cm. Husă spate este respirabil și previne transpirație puternică. Chiar și cu ploaie de obiecte de valoare sunt protejate de un material rezistent la apă.

✔ FURT-DOVADA: RFID-blocking Neck Pouch protejează în mod optim împotriva scanarea de cărți de credit și alte cipuri electronice.

✔ FOARTE SPATIOS: UN compartiment principal cu fermoar si 1 cu fermoar, buzunare fata ,1 interior alunecat buzunare, acesta oferă o mulțime de spațiu pentru smartphone-uri , cheie, pașaport, carte de identitate, bani, monede, documente de călătorie și alte valori.

✔ EXTREM de VERSATIL: lumina Gât Husa este perfect potrivit pentru călătorii, drumeții și trekking. Realizarea geanta este, de asemenea, indispensabil ca un sigur document de caz la toate aglomerata locații, cum ar fi aeroport, gara, festival, piețe, evenimente sportive sau concerte. - Nu numai un excelent companion de călătorie.

✔ 4 TIPURI de UZURĂ : agățat în gât, crossbody, umăr, talie

✔ DIMENSIUNE: 12 * 16 cm * 4.72 * 6.29 inch

Lista de pachete : Multifuncțional care pleacă Husă de Gât

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Închidere Fermoar
Utilizarea Card De Credit
Forma În formă de butoi
Material Principal Oxford
Nume De Brand Klsyanyo
Tip De Element Card & ID Titularii
Element De Lungime 16cm
Lățime Produs 12cm
Articol Greutate 0.15kg
Gen Unisex
Model Tip Solid
Compoziția Materialului Cationici oxford tesatura
Numărul De Model BG-WABB260
Stil Casual

Produse similare