Costume de baie barbati 2017 vara scufundări, înot pantaloni scurți, costume de baie slip rechin de primăvară de iarnă boxer de baie ' sunga boxeri de plaja

67.70lei

Adauga la lista dorintelor

Înot

Descriere produs


Costume de baie barbati 2017 vara scufundări, înot pantaloni scurți, costume de baie slip rechin de primăvară de iarnă boxer de baie ' sunga boxeri de plaja

2.Dacă înălțimea este doar dar corp durduliu, a sugerat că pentru a alege o dimensiune mai mare de un metru.

3.Non profesioniști achiziționa profesională de costume de baie, de asemenea, vă rugăm să alegeți dimensiunea de curte mare. Deoarece profesionale materialul este strans.

Dimensiunea Diagramă :

Utilizare și întreținere

1,în apă înainte de înot și costum de baie plină cu pantalonii uzi.

2,pentru a Evita purtarea aspră piatră sau pământ, cu fricțiune, pentru a preveni fibrele ia fire.

3,Umed costume de înot și nu poate fi plasat într-o pungă de plastic cu un timp mare sau la piscină scufundarea în apă, ușor tocolor.

4,se spală de Mână cu apă cât mai curând posibil după înot, nu utilizați detergent și înălbitor.

5,Spălate în ventilat să se usuce, nu expunerea directă la lumina soarelui este.

6,Stocate pentru perioade lungi de timp, nu amplasați produsul într-un concentrat gust de cabinetul de molii.

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 10 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Dimensionarea sau se Potrivesc Probleme

Ca toate rochiile noastre sunt cusute de mână și client adaptate, terminat rochia poate varia de aproximativ ±1 inch în specificată măsurători.

Pentru a se asigura că rochia ta va potrivi perfect, croitori noastre au creat toate rochiile noastre cu material adițional, în cusături, pentru a permite minore dimensiunea modificări să fie făcute cu ușurință. Dacă veți găsi produse nu sunt potrivite pentru tine și aveți întrebări, puteți să ne contactați direct.

Culoare Nepotrivire

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 18cm x 10cm (9.84in x 7.09in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Model Tip Solid
Material Lycra,Spandex
Tip De Element Boxeri
Tip Sport ÎNOT
Gen Bărbați
Dimensiune XL, XXL, XXXL, 4XL, 5XL
Nume De Brand Sbart
Numărul De Model 201
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale

Produse similare