EzTV DVB-T Mobile Receptor TV Tuner Telefon Stick Pentru Android Telefon Inteligent, Tableta Tab Uit la TV Digital Satelit

72.59lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Atenție PLS : Acest element nu poate fi ued în statele UNITE ale americii / CA. acesta este folosit în Principal pentru Țările Europene (Pls asigurați-vă că țara avea DVB-T semnalul înainte de a cumpăra acest produs) Produs Introducere: vrei să te uiți la TV în direct oriunde te afli ? Acest Android HDTV Dongle puteți să vă Bucurați-vă TV în direct oriunde si oricand! Meriți! Transforma dispozitivul Android într-un televizor mobil! Utilizați App speciale cu android HDTV dispozitiv pentru a vă bucura de difuzare în direct oriunde te duci. Ușor de utilizat : pur și Simplu descărcați aplicația gratuită android pentru dvs. telefon android și conectați ultra-compact TV tuner la telefon. Deschideți aplicația, alege un canal, și de a începe vizionarea. Atât De Ușor ! Introducere: Ghid Electronic de programe (EPG) și Suport de înregistrare TV Android Dongle Bucurați-vă TV în direct oriunde si oricand Transforma dispozitivul Android într-un televizor mobil! Utilizați App speciale cu dispozitiv android TV pentru a vă bucura de difuzare în direct oriunde te duci. Primi gratuit digital TV pe dispozitivul Android Nu conexiune la internet este necesar Suport DVB-T Baterie-mai puțin de proiectare și Lumină-greutate Speciale Aplicație Gratuită pentru Android în timp ce Uitam de înregistrare de Înaltă sensibilitate scăzută sub semnal largă de turnare zona EZTV pentru Android software-ul de aplicație caietul de sarcini · Intrare: DVB-T Signal: 75 Ohm Antenă TV Digital Intrare Primi Frecventa:474 ~ 858 MHz Perforat Coduri: 1/2, 2/3, 3/4 4/5, 5/6 și 7/8 lățime de Bandă: 6/7/8 MHz De-Multiplexare Max Nr. Secțiunea filtrare: 32PIDS Motor:Software-ul Flux de captare: PES & TS Format Inregistrare Format Video: MPEG2 MP & ML / H. 264 Format Audio: MPEG2 Audio Layer I & II / AAC Cerințe de Sistem Android 4.1 sau mai sus ·SDTV ·Cortex A8 CPU de 800 mhz sau mai sus ·512MB RAM sau mai sus ·20MB memorie flash ·rezolutie 800*480 · cel puțin HDTV ·Cortex A8 1.2 G sau mai sus pentru HDTV ·512MB RAM sau mai sus pentru HDTV ·Hardware H. 264 decodare accelerare ·rezoluția ecranului de 1024*600 ·cel puțin de Radiodifuziune Digitală Terestră Semnal UHF/VHF Antena pentru DVB-T TV Terestre Android DVB-T TV a fost testat și confirmat pe următoarele Dispozitive (Notă - acestea sunt doar cele care sunt testate, se va lucra probabil pe multe alte telefoane) : Pentru Samsung Galaxy Nexus / S2 / S3 / S4 / Nota 2 Pentru Samsung Galaxy Note 8.0 Pentru Asus Nexus 7 Pentru Asus MEMO Pad Pentru Asus EeePad2 (TF201) Pentru Acer ICONIA Tab A510 Pentru ARCHOS 101 XS Pentru HTC ONE X(OS 4.1.1 de mai sus) Pentru HTC ONE X Plus (OS 4.1.1 de mai sus) Pentru RockChip RK3066 dispozitiv(OS 4.1.1 de mai sus) Pentru Sony ARC S, LT18i Pentru Sony Xperia Z Pentru Mi 2S (OS 4.1.1 de mai sus) Speical Cuprins : 1* DVB-T TV tuner stick 1* Antena 1* CD Driver (FĂRĂ Pachetul de vânzare cu Amănuntul)

Cald Notă: Pls citiți următoarele informații înainte de a plasa comanda!! multumesc)

Din cauza fabrică diferite loturi,real element poate fi un pic diferit în outlook sau culoare, dar aceeași funcție și de calitate,pls notă și de înțeles,mulțumesc !

Atenție: Toate produsele vine fără pachetul de vânzare cu amănuntul,dacă este nevoie,pls contactati-ne înainte de cumpărare! 1. Yanwen Economice Poșta și 4PX Singapore Post, OM Pro nu poate fi urmărită, Alt mod de transport maritim este urmărită. vă sfătuim să alegeți Vilatudor.ro Standard sau Premium de transport maritim . 2. Timp de livrare: în Cazul în care Confirma Timp este în curând, dar încă nu primi comanda dvs., vă rugăm să ne contactați pentru a prelungi timpul de livrare pentru tine. 3.Dacă după 70 de zile (Brazilia/Chile/Argentina 90 de zile) încă nu primi produsele, vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva împreună cu reshipping gratuit sau rambursare completă. 4.Nici un Litigiu, vă Rugăm: te Rugăm să nu deschizi disputa în termen de 60 de zile, este de nedorit, 5. Noi nu suntem responsabili pentru taxele vamale sau taxele (dacă au,cumpărătorii trebuie să fie responsabil pentru ea)

Dacă elementul este defect, sau trimis greșit te poate returna produsul în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau rambursarea integrala. Cumpărătorii sunt responsabili pentru costurile de returnare și de orice taxe. Pls contactati-ne prima cu orice probleme,suntem fericiți pentru a fi la dispoziția dumneavoastră în orice moment :)

Scopul nostru este de 100% satisfactie! PLS, NU ne lăsați feedback-ul rău, sau pentru a deschide un caz înainte de a ne contacta. Acesta va fi foarte apreciat dacă veți face așa.vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema bine

Orice întrebări sau probleme, nu ezitați să ne contactați.

Toate e-mailurile vor fi răspuns urgent în termen de 24 de ore,nu vă faceți griji!

Timpul nostru de lucru:

9:00 a. m.---22:00 de duminică până vineri (Chineză Timp)

(Fi oprit de lucru privind sâmbătă și de sărbători)

Acceptam plata prin ESCROW numai

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 6cm (3.94in x 3.94in x 2.36in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Tensiunea De Ieșire no
Numărul De Model 0001
Locul de Origine CN
Nume De Brand Qkens
Tensiune De Intrare no

Produse similare