200mm x 200mm (8" x 8") 500W@220V KEENOVO Silicon Încălzire Imprimantă 3D Element de Încălzire, w/ Controler Digital Termostat

343.12lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


(Clienții din Rusia ar putea cumpăra, de asemenea, de la noastre de companie rusă: keenovo.ru, vă mulțumesc!)

De Ce Keenovo De Încălzire?

Ca unul dintre primii producatori de flexibil incalzire in China, am înțeles fiabilitatea noastre elemente de încălzire la dispozitive,mașini și echipamente NU poate fi supra-accentuat, iar noi oferim cea mai bună calitate la prețuri competitive, cu promisiuni de mai jos:

a)Vom folosi DOAR Arlon cauciuc siliconic substrat importate din statele UNITE ale americii și autentic DuPont Poliimidă film în producție pentru a oferi cele mai bune încălzire performanță și cea mai longevivă ca, mai ales la temperaturi ridicate și în timp îndelungat proces de încălzire.

b)Noi oferim asistență GRATUITĂ în design de încălzire pentru a atinge un ideal termică soluție pentru aplicația dumneavoastră.

c)Fiecare incalzitor este nou facut la comanda si fabrica inspectate inainte de livrare.

E energie Electrică ȘI Termică în care fac față cu, s o FAC NU permite nici un risc în cererea dumneavoastră atunci când aveți keenovo ca cel mai bun.

Marturii

...............................................................................................................................................................................................................................................

Mai jos este o descriere a Elementului ce se cumpara cu acest link:

Descriere: Evaluat la peste 7,8 W/mp.inch, acesta este un puternic silicon încălzire pad pentru a aduce dvs. de imprimare 3D pat aproape instantaneu la temperatura dorită ( 110 Grade C în cca. un minut). Un simplu "plug & play" soluție cu plug ușor de montat și NU MAI plictisitor de cabluri înainte de controlul precis al temperaturii este posibil cu integrat controler digital . Adeziv 3M oferă suport excelent și ușor de fixare pe rezervor/vas de jos. Versatil și poate fi folosit în multe alte aplicații. Keenovo desfășoară o gamă completă de standard și personalizate concepute de silicon încălzire, contactați-ne dacă aveți nevoie de un incalzitor special făcut pentru aplicațiile dumneavoastră. Note importante: 110V disponibile, 220V mod implicit pentru această listare. NU scufundați încălzire pad în lichid. Nu de încălzire atunci când, fără să se încălzească ceva. Vă rugăm să NU ne lăsați o notă atunci când comanda dacă doriți un stil European adaptor plug. Nu este inclus în mod implicit. Vă rugăm să citiți Configurare Controler Manual, mai ales la "setări Avansate" parte, cu atenție ÎNAINTE de a face orice modificări pe controller. Controlerul unității este de 100% de brand nou. Încă d ue pentru motive de fabricație, pete, praf sau zgârieturi pot fi prezente pe carcasa de silicon. Acesta poate, de asemenea, se potrivesc mai bine cum se arată în imagine. Vă rugăm să ia în considerare acest lucru înainte de cumpărare. Orice întrebări, ne mesaj. Răspuns în termen de 24 de ore garantat.

Vă rugăm să ne contactați pentru discount special de cantitatea mare de cumpărare.

Design Personalizat De Bun Venit.

Introducere generală din Silicon de Incalzire

Incalzitor Structura Ilustrare:

Vă rugăm să rețineți că toate silicon încălzitoare sunt de sârmă rana în mod implicit, vă Rugăm să ne contactați dacă doriți folie de gravat.

Aplicații tipice de Siliocne Incalzire:

Ați putea dori, de asemenea, produsele noastre populare, următoarele:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 30cm x 5cm (11.81in x 11.81in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.8kg (1.76lb.)
putere 500W@220V
Locul de Origine China (Continentală)
Conduce 1500mm
Nume De Brand keenovo
Dimensiune 200mm x 200mm ( 8" x 8")
Material Fibre Sintetice
Accesorii Integrat Controler Digital
Metoda De Montare Suport adeziv 3M
Conservarea Căldură Durata 15 Ore Și Până

Produse similare