100X120mm 10W 12V KEENOVO Silicon Încălzire Pad Miere de Stup mai Cald,w/ 50C Termostat

80.70lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


(Clienții din Rusia ar putea cumpăra, de asemenea, de la noastre de companie rusă: keenovo.ru, vă mulțumesc!)

De Ce Keenovo De Încălzire?

Ca unul dintre primii producatori de flexibil incalzire in China, am înțeles fiabilitatea noastre elemente de încălzire la dispozitive,mașini și echipamente NU poate fi supra-accentuat, iar noi oferim cea mai bună calitate la prețuri competitive, cu promisiuni de mai jos:

a)Vom folosi DOAR Arlon cauciuc siliconic substrat importate din statele UNITE ale americii și autentic DuPont Poliimidă film în producție pentru a oferi cele mai bune încălzire performanță și cea mai longevivă ca, mai ales la temperaturi ridicate și în timp îndelungat proces de încălzire.

b)Noi oferim asistență GRATUITĂ în design de încălzire pentru a atinge un ideal termică soluție pentru aplicația dumneavoastră.

c)Fiecare incalzitor este nou facut la comanda si fabrica inspectate inainte de livrare.

E energie Electrică ȘI Termică în care fac față cu, s o FAC NU permite nici un risc în cererea dumneavoastră atunci când aveți keenovo ca cel mai bun.

Marturii

...............................................................................................................................................................................................................................................

Mai jos este o descriere a Elementului ce se cumpara cu acest link: Salut, această listă este pentru un brand nou KEENOVO Silicon Încălzire cu următoarele Specificații: Silicon Încălzire Pad Dimensiuni: 100mm X 120mm ( 3.9" X 4.7") Putere: 10W @ 12V Accesorii: 1m cablu de alimentare Built-in termostat de 50 ° C (122 ° F) timp de Peste Încălzire Protecție Cantitate: 1 buc Descriere: Minunat silicon de încălzire pentru a ajuta albinele supraviețui iernii aspre rece și mai puternică, în Primăvara și Vara. Un cald stup va ajuta, de asemenea preveni umiditatea din condensating în interiorul stupului și pentru a evita apa se scurge în jos pe albine. Și nu există nici o griji de supraîncălzire cu termostat integrat de 50C care regleaza automat temperatura. Versatil și poate fi folosit în multe alte aplicații. Keenovo desfășoară o gamă completă de standard și personalizate concepute de silicon încălzire, contactați-ne dacă aveți nevoie de un incalzitor special făcut pentru masina ta. Note Importante:

Alte Tensiuni disponibile, 12V în mod implicit pentru această listare. Orice întrebări, ne mesaj. Răspuns în termen de 24 de ore garantat.

Acesta poate fi, de asemenea, versatil și utilizate în altă parte este necesar.

Vă rugăm să ne contactați pentru discount special de cantitatea mare de cumpărare.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru custom design de încălzire.

Introducere generală din Silicon de Incalzire

Incalzitor Structura Ilustrare:

Vă rugăm să rețineți că toate silicon încălzitoare sunt de sârmă rana în mod implicit, vă Rugăm să ne contactați dacă doriți folie de gravat.

Aplicații tipice de Siliocne Incalzire:

Ați putea dori, de asemenea, produsele noastre populare, următoarele:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 25cm x 4cm (7.87in x 9.84in x 1.57in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Locul de Origine Shanghai, China (Continentală)
Tensiune 12V
Dimensiune 100mm x 120mm (3.9" x 4.7")
Nume De Brand keenovo
Material Fibre Sintetice
putere 10W
Conduce 1m fibra de sticla cu Silicon de ieșire din latura scurtă
Conservarea Căldură Durata 15 Ore Și Până
Alte Built-in termostat de 50 ° C (122 ° F)

Produse similare