4 In1 Portabil Panoramică de 360 de grade Mini Trepied Cu Gimbal+Bluetooth de la Distanță Selfie Suport Pentru Iphone Xiaomi Samsung Gopro SLR

132.62lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


4 In1 Portabil Panoramică de 360 de grade Mini Trepied Cu Gimbal+Bluetooth de la Distanță Selfie Suport Pentru Iphone Xiaomi Samsung Gopro SLR

Caracteristici: 1. 1/4-inch șurub universal, compatibil cu usoare SLR, 1/4 inch linie; inclusiv GoPro 5/4/3 +, sport, camere video și iPhone, Galaxy, Huawei, Haweel și alte telefoane inteligente de montare, puteți alege cel mai bun unghi de fotografiere (unghi de înclinare +90 de grade, consultați manualul de utilizare pentru mai multe detalii). 2. Se agită acțiune este controlată de către furnizate infraroșu controller in loc de smartphone. Baza este numai puterea comutator on / off. Având în vedere că smartphone-ul de sistem este mai mare decât Android 4.2 sau iOS 5.0, control de la distanță poate fi asociat cu un smartphone prin Bluetooth. Ia-o imagine Apăsați pe fotografie trage butonul de pe telecomandă pentru a declanșa smartphone. 3. Pan gama: 90 și 360 de grade, setări de sincronizare: 24-48 de 4 secunde. Rotiți în sensul acelor de ceasornic sau invers acelor de ceasornic. Atunci când telecomanda se rotește pentru a opri sau de a returna sau schimba viteza. 5. Trepied montare: Pe butonul nou mecanism vă permite să găsiți și de blocare mingea cu rapid, intuitiv mișcare. Apăsați butonul pentru a elibera mingea în comun gratuit pentru a muta. Atunci când butonul este eliberat, balonul este blocat automat în poziția selectată. Notă: nu include camere și smartphone-uri. Nu opriți rotirea corpului de mână, în caz contrar se va deteriora motorul.

Spacifications : Tip : 360 de Grade Gimbal Material : ABS/ Cauciuc/Palstic Sarcină maximă : 1KG Versiune Bluetooth: V3.0 : Setare Timp de 10s Video Gama : 90 de Grade ,360 de Grade Traducere speed: 2-5 /min Tensiune de Intrare : 5V Capacitate Baterie : 300mah Timp de încărcare : 1 Oră Timp de Lucru : Aproximativ 9 Ore

Pachetul include : 1* Gimbal 1* Control de la Distanță 1* Trepied 1* Adaptor și șurub 1* Smartphone Clip 1*Incarcator USB 1 * Manual de Utilizare

1.Acceptam plata nominalizat de doar Vilatudor.ro(Escrow. T/T. western union,card de credit etc).Plata trebuie să fie făcută propriu în3 zile de la comanda.

2.În caz că ocuur orice probleme de plată, atunci când face comanda,vă rugăm să ne contactați pentru asistență.

1.Am promisiunea de nava în termen de 48 de ore de la plată a ajuns la noi (cu exceptia sarbatorilor)

2.Dacă nu ați primit coletul în termen de 39 sau 59days,vă rugăm să ne contactați.vom urmari expedierea și răspunde cât mai curând posibil.Am promisiunea de a da o soluție satisfăcătoare.

3.Dacă adresa dvs. de detaliu aparțin zonă de la distanță regiune,exprima costul va fi mai mare decât standard.

Prețul plătit pentru pentru a nu inclusiv taxe vamale.Te rog, iartă-ne,nu putem povara orice taxe vamale.

Vom declara o valoare scăzută a ta, pentru a evita taxa,dar dacă e s-a întâmplat,vă rugăm să coorperate cu locația dvs. personalizat pentru a finaliza procesul de vămuire .Ne pare rau noi nu suntem responsabili pentru taxe vamale.

Cu toate acestea,vom încerca noastre cele mai bune pentru a minimiza cost suplimentar pentru clienții noștri.

1.Acceptam retur sau schimb deoarece de articole cu defecte de calitate. Dar te rog nu deschide disputa fără comunicare. Cumpărătorii nu trebuie să vă faceți griji despre asta absolut! Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați atunci când sunt convenabile.

Cred că putem rezolva disputa prietenos.Îți promit că ne vor oferi o soluție satisfăcătoare!

2. Vă rugăm să nu demonteze produs fără permisiunea sau veți pierdut dreptul de garanție.

1.Toate produsele sunt 100% originale, noi si testate inainte de expediere.

2.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă rugăm să ne lăsați un 5 star feedback-ul.

3.Dacă aveți orice problemă și întrebare în cazul traducere,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice tip de feedback.

4.Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi de lucru.Dacă nu ai primit e-mail,vă Rugăm să re-trimite sau plângere la managerul nostru.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 10cm x 10cm (11.81in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.55kg (1.21lb.)
Nume De Brand KAMAY
Tip Tabelul Trepied
Material Plastic
Utilizarea Aparat De Fotografiat Digital
Greutate (g) 475
Pachet Da
Max Extened Lungime (mm) 290
Pliat Lungime (mm) 290

Produse similare