Fierbinte Fotoelectric GSM SMS-uri de Alarmă de Fum Wireless, Detector de Fum Și de Alarmă de Incendiu Senzor King Pigeon DT-02

80.34lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


433 MHZ Căldură și Detector de Fum Wireless GSM Senzor de Alarmă de Incendiu Monitor de Securitate de Sistem Independent se Conecteze Panouri de Alarmă 2 buc DT-02

Nume: Compus Senzor De Temperatură

Model: DT-02

Compusul Senzorul de Temperatură este special normal de temperatură și fum detecta aplicații, de exemplu: Facotry, Laborator, muzeu, depozit, wareroom, depozit, depozit, depozitare, depozitarul, generator de cameră, cameră de mașini, camera motoarelor, etc. Dacă detectat temperatura mai mare de 70 de grade sau există fum greu, detectorul va declanșa și o ieșire cu contact uscat singal la sistemul de alarmă (dacă prin cablu senzor, lucra numai cu S3523, S3525, S3526). Sistemul de alarma va alerta utilizatorii imediat.

Funtions și Caracteristici:

1. Fotoelectric metodă de detectare;

2. Detecta Căldura(Temperatura) și de Fum;

3. Utilizarea low-power CMOS microprocesor;

4. Speciale de umiditate-dovada design;

5. Independente / prin Cablu de ieșire/ ieșire fără fir (opțional);

6. Cu testarea manuală, manuală funcția de resetare;

7. Performanță stabilă și de încredere;

8. De sunet și lumină de alertă atunci când a declanșat.

Specificații Tehnice:

Ø Tensiune de Lucru:9VDC/12VDC;

Ø Precizie: +/- 3 grade

Ø Transimit Gama: 100 m

Ø Frecventa Wireless: 433MHz

Ø Declanșator: Temperatura de 70 de grade

Ø Fum Sensibilitate: în conformitate cu Standardul UL 217

Ø Declanșator de Curent:10-30mA

Ø Curent Static:10uA

Ø Volumul Sunetului: 85dB la 10 Metri

Ø temperatura de Operare: -10degree - +50degree

Ø umiditatea Relativă:

Ø Dimensiune: (R*H):11*3.8 cm.

Instalare:

Selectați o zona de instalare potrivit pentru a lovi două găuri pe tavan sau perete. Potrivit gaura instalat pe suport, completați în două găuri în două șuruburi, apoi se lipi de perete. Instalează partea din spate a sprijini îndeaproape, și stabilește instalarea șurub, până când se instalează sprijinul lin pe perete.

Acest senzor este un frumos aparat care etans, nu permit să se deschidă. Ajunge la poziția de gura care instalează cu spatele senzorului, și în sensul acelor de ceasornic pentru a roti, garanția două șuruburi aceste strecoare în gaura. Vă rugăm să nu instalați în condiții de umiditate ridicată locul senzorului de acest lucru, de exemplu, baie, bucătărie, garaj, cameră de lucru magazin camera,etc. unele sigilate locul cel mai ideal-ul de instalare.

Lista de pachete:

Notă: Acest preț nu include baterie de 9V,vă rugăm să cumpere bateria de pe magazinul dvs. local

Stare de lucru:

Senzorul a fost deja în starea de funcționare după ușor pentru a energiza pentru a instala, în starea asta, da indicator luminos lampă poate licărire de un minut în timp ce fiecare fiind, probabil, atunci când senzorul detectează temperatura de avertizare care temperatura ambiantă este mai mare decât stabilirea, va trimite clar și melodios și tare pulsează semnal de alarmă, LED-ul roșu va fi licărit prea repede, nu mai suna la poliție, până când temperatura ambiantă este mai mică decât pentru a stabili temperatura.

Test:

Împinge, ține butonul 3 secunde cel puțin, așteaptă semnal de alarmă trimite rosu pentru a instrui felinar corect pâlpâie rapid, acest lucru arată senzorul este în stare normală de funcționare (propune a fi ar trebui să fie testate o dată în ordine la locul de muncă sigure de garantare a senzorului în fiecare săptămână) lean pentru fiecare sistem de alarmă, vă rugăm să consultați manualul de service de la fiecare sistem de alarma.

Aplicații:

Pentru utilizarea în interior. Facotry, Laborator, muzeu, depozit, wareroom, depozit, depozit, depozitare, depozitarul, generator de cameră, cameră de mașini, camera motoarelor, etc.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 8cm x 3cm (3.94in x 3.15in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.28kg (0.62lb.)
Precizie +/- 3°C
Tip Detectoare De Monoxid De Carbon
Transimit Gama 100M
Tensiune de lucru 9VDC/12VDC
Frecventa Wireless 433Mhz
Nume De Brand KING PIGEON
Teoria Căldură și Detector de Fum
Fumul de sensibilitate în conformitate cu Standardul UL 217
culoare Alb
Temperatură De Declanșare 70°C
Numărul De Model DT-02
De Declanșare Curent 10-30ma
Volumul Sunetului 85dB în 10 Metri

Produse similare