690-T fatbike carbon roți decisiv tubuless 26 inch bicicleta rim 90mm latime High end de grăsime bicicleta made in China

3 956.45lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


690-T fatbike carbon roți decisiv tubuless 26 inch bicicleta rim 90mm latime High end de grăsime bicicleta made in China

690 de Carbon Fat Bike Decisiv Tubeless Ready osiei montate 26er

Exterior lățime: 90 mm

Lățime interioară: 85mm

BSD: 559mm

ERD: 537mm

Rim Greutate de +/-15: 1340g

Osii montate Greutate+/-30:2298g

Material:Carbon T700

Dimensiune:26er

Rim Finisaj:UD mat cu SA-logo

Rim Adâncime:20mm

A vorbit gauri: 32 găuri(față și spate)

A vorbit gaura dimensiune: 4.5 mm (pentru exterior sfarcurile)

Spite:NC Brand Rotund Spite

Tip Valoare:Presta

Sfarcurile:Cupru

Anvelope și tuburi:Maxx este 26x4.8

Hub:Powerway M74/Novatec

Hub Freehub:Shiman 10/11 Viteza/SR SUNT XD Driver

Fata Thru-Axle:15x135mm/15x150mm(Powerway QR adaptoare disponibile)

Din spate Printr-Alxe:12x170mm/12x190mm/12x197mm(Powerway QR adaptoare disponibile)

Garanție: 2 ani

Pachetul inclus:

1 set de thru axle

1 set de roți + anvelope+tuburi

90mm largă de design face de grăsime jante se potrivesc pentru toate lățimile de grăsime anvelope de biciclete. La beadless și șirag de mărgele de blocare design face tubeless setari perfect:ICAN grăsime biciclete jante va lucra cu sau fără tuburi de 3.8" la 4.8". și tubeless (fara tub) face bicicletelor de grăsime mult mai ușor. ICAN fat bike roti tubeless sistemul efectuează perfect la super joasă presiune.90C este modificată cu mai bine tubeless anvelopă de configurare pentru a face montare anvelope cu ușurință și perfect. Perete dublu de construcție face de carbon tubeless fat bike rim cu o mai bună rigiditate și manipularea plimbare. Scoateți vindecarea carbon inel, pentru a îmbunătăți vorbit gaura de tensiune și de janta greutate mai mica. Fabricat de noul proces de fabricație cu una-bucata-strat, pentru a face stratul de fibra de carbon continuă și jante mai puternic. T700: Construite cu premium Toray T700 fibra de carbon. Cea mai bună rezistență la raportul de greutate cu nici o cheltuială cruțată.

1.Vă rugăm să ne informați osie ,culoarea ,marca,caseta de hub-uri după ce plasa comanda.(Lăsați note de comandă,lăsând un mesaj sau trimite emaisl)

2.Toate prețurile sunt FOB, nu vom plăti orice taxe pentru personalizat.Dacă aveți nevoie să declare o valoare scăzută pentru tine,vă Rugăm să lăsați note pentru noi ,în caz contrar ,vom trimite la tine în valoarea reală a produselor.

3.Vă rugăm să verificați coletul înainte de semnarea acestuia,dacă există demaged ,vă rugăm să refuze să-l semneze.În caz contrar,noi nu suntem responsabili pentru că odată ce-l semneze.

4.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa ,numele și numărul de telefon este corect .

5.Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru,vă rugăm să lăsați feedback-ul Pozitiv-cinci stele pentru tine.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ,vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva problema și am apreciat feedback-ul dumneavoastră pozitiv.

1x față de grăsime roți de biciclete

1x spate grăsime roți de biciclete

Montarea thru axle 2 buc(fata si spate)

Noi vă oferim noastre de înaltă calitate și client-produse testate.Avem o asigurare a calității data care este Cadru 3 & Roata set de 2 ani s .În condiții normale de echitatie ,dacă nu există nici un prejudiciu nu sunt cauzate de factori umani,produsele pot fi înlocuite de la noi.

Detalii despre perioada de garanție :

Pasul 1 : Trimite e-mail spunându-problema despre produse . Pasul 2: realizarea de fotografii sau video pentru a ne arata problema . Pasul 3: Vom analiza problema de bază pe imagini sau video . Pasul 4:Confirmarea problema ,da rezolvarea plan .

Observație: Produsele se întoarcă înapoi la SA si SA-fabrica de sosire test : >este calitatea produselor problemă ,NU SPORT plătească toate taxele . >Pentru a confirma că este din cauza umane cauzate , clientul trebuie să plătească toate taxele .

Această garanție nu acoperă: * uzura Normală, orice daune cauzate de accident, abuz, neglijare, abuz, sau stunt riding (veld bashing, mersul pe scari, sau alte activități similare). * Asamblare necorespunzătoare sau întreținerii necorespunzătoare nu este acoperită de garanție

Suntem profesional de producător de biciclete de carbon cadre,roți și alte părți de biciclete,și suntem vânzător pe alibaba mai mult de 7ani .

Vom dedica noi înșine pentru a furniza produse excelente, cu un preț rezonabil,de asemenea, avem garanția noastră de calitate.Vom insista Calitate este primul.

Clienții de îngrijire este prioritatea noastră,noi va oferim cel mai bun transport și după vânzarea de servicii.Scopul nostru este de a oferi satisfacție de 100%.

Principiul nostru este:Calitate inainte de toate.

1.Simțiți-vă liber să ne contactați în orice moment,să clinck 'service center'.Sau să ne contactați 24 de ore pe zi.

2.Sunați-ne 8:30 am-6:00(China timp) la +86-15920011076.

3.Ne scuze pentru răspunsul târziu, în timpul sărbătorilor.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 9.0kg (19.84lb.)
Dimensiunea Pachetului 59cm x 59cm x 59cm (23.23in x 23.23in x 23.23in)
Tip De Unitate Pereche
Nume De Brand NU
Roata Material de carbon
Finisare UD matt
culoare UD matt nu logo-uri
A Vorbit Gaura 32H
Sistem De Frânare Disc de frână
Numărul De Model 690
Dimensiune 29"
Aplicabile Biciclete Biciclete De Munte

Produse similare