3PCS 61cmx122cm Microfibra Uscare Rapida Turism Sport Camping Înot de Mână Fata de Plaja organism de Baie Prosop w/Geantă/cârlig

120.75lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Caietul de sarcini:

Dimensiune și Greutate: 61cmx122cm(24x48inches) 167 g (datorită elasticității de pânză,frontierele de pânză nu sunt cu exactitate direct)

Material: Microfibră (80% Poliester, 20% Poliamidă)

Culoare: albastru Inchis ,Albastru deschis ,albastru Ardezie Albastru , Violet, Verde Inchis, Frasin gri, Nisip,gri argintiu

Ușor și compact face excursii mai eficiente de economisire de spațiu. Rapid Prosop Uscat este Proiectat pentru Utilizări Multiple de zi cu Zi. Ideal pentru backpacking, de călătorie, plimbare cu barca sau camping, înot, sport, etc absorbit de tone de apă,se usucă corpul rapid, reduce Timpul de Uscare delicată pentru piele, foarte moale, non lipicios sentiment decât general microfibra. Geantă de transport inclus numai, prosop nu este ambalat in sac de transport. Vă rugăm să se spele prosoape și geantă de transport separat înainte de prima utilizare.

Acest Super-Compact Microfibra Prosop este realizat din microfibre,este ușor și compact,este o necesitate pentru turiști, excursioniști, turiști, etc. Poate absorbi tone de apă, și de a promova evaporarea rapidă. Doar să cârpă șterge de apă încet și ușor sau Doar nevoie pentru a acoperi , nu înainte și înapoi, și nu va fi un efect bun. Când prima utilizare,vă rugăm să se spele în apă după 10 secunde. Se spală la mașină caldă și separat,cu Tambur scăzut uscat sau aer uscat,Nici balsam,Nici un înălbitor.

INSTRUCȚIUNI DE SPĂLARE:

1.Se spală lovitură de 40 de grade celsius.

2. Nu inalbitor si balsam.

3. Separat țesături și culori, atunci când spălat.

4. Nu de fier.

5. Atârna uscată.

NOTĂ: Prosoape în întuneric culoare va dispărea mai mult sau mai puțin, la prima spălare, vă rugăm să spălați separat și nu folosiți nici curat. TRANSPORT

1.Ne va livra comanda dvs. în termen de 3 zile de la primirea de plată.Va primi informații de urmărire pachet de îndată ce comanda dvs. este expediat.

2.Timp de livrare:

EMS(international Express Mail Service), de obicei, durează 5-8 zile lucrătoare depinde de țara livrate.

China Post Air Mail:pentru Asia,la Vest de Euro,America de Nord are 9-20 zile lucrătoare,pentru America de Sud,orientul Mijlociu,orientul Euro,Africa durează aproximativ 15-30 de zile lucrătoare.

3. Taxe de Import, impozite și alte obiceiuri legate de taxe nu sunt incluse. Cumpărătorii suportă toate responsabilitatea pentru toate costurile suplimentare suportate (dacă există).

SERVICIUL CLIENȚI ȘI FEEDBACK-UL

Dacă există o problemă cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să NE CONTACTAȚI în PRIMUL rând, prin e-mail sau TradeManager. Vom lucra cu tine pentru a rezolva problema.

Ne străduim pentru 5 stele în Feedback-ul. Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați și să ne anunțați ce putem face pentru a face experiența dumneavoastră una mai bună. Satisfactia clientului este prioritatea noastră. Vom lăsa feedback-ul pozitiv pentru clienții care finaliza o tranzacție cu noi. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunt de 5 stele mulțumiți de serviciile noastre.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.65kg (1.43lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)
Tip De Unitate mulțime (3 buc/lot)
Grupa De Vârstă Adulți
Aplicabile Oameni Universal
De unică folosință No
Nume De Brand SUNLAND
Model Simplu Vopsit
Forma dreptunghi
Tip Prosop De Călătorie
Numărul De Model 61x122 cm
Caracteristică Rapid-Uscat
Technics Țesute
Absorbția 5s-10s
Material Țesătură Microfibră
Stil Simplu
Model Tip Solid

Produse similare