2017 mai Recentă Versiune Multidiag Pro+ Blueooth Singur PCB OBD2/OBDII Auto de Diagnosticare Scaner Instrument Multi Diag Pro OBD2 OBD de pe Instrumentul de Scanare

233.19lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Bine ai venit la magazinul meu!~~

Noi Sosesc tcs + 2014 Release2 / 2015 Release1

TCS CDP PRO Evidenția: Cu Bluetooth Versiune: 2015 R1(fără Keygen) 2014 R2(cu Keygen) Producator Auto: Pentru mai Multe Mașini și Camioane Funcționează Sistemul: WinXP / Win7(32bite numai) Nici o Cutie de Plastic (Daca ai nevoie de cutie de plastic, ar trebui să plătească în plus $10) TCS CDP Plin Traduce Limba : engleză , Cesky, Dansk, Deutsch, Español, Français, greacă, Hollands, maghiară, Italiano, Norsk, poloneză, română,rusa, Srpski, Suomen kieli, Svenska, Turcă TCS CDP Cum pentru a Activa: 2014 R2(cu Keygen): ÎN CD, acolo este Keygen, puteți activa de unul singur, dacă aveți unele probleme pentru că, ne puteti contacta. 2015 R1( fără Keygen): ÎN CD, nu există nici un Keygen.Deci, este nevoie de tine pentru a trimite fileactivation.xml fișier înapoi la noi pentru a activa pentru tine prin e-mail. Notă : Avem două versiuni pentru opțional: 2015 R1( fără Keygen) și 2014 R2 (cu Keygen), Pls spune-mi ce versiune vrei, atunci când plasați o comandă, vă Mulțumim. Dacă nu Vom primi mesajul dvs., va vom trimite 2014.R2 versiune în mod implicit.

CARACTERISTICI & BENEFICII

Roșu interface (new cdp+ calitate A) LED-ul de PE OBDII

Cablu USB DVD ( 2014-R2 software ) NOU!!!

TCS CDP Pro+ este un mod rapid și de încredere instrument de diagnosticare care servește ca o legătură între vehicul și calculator. Acesta funcționează pe ambele vechi și noi de vehicule.

Cu MASINI, esti capabil de a efectua brand specifice de diagnosticare pentru autoturisme și utilitare ușoare din 1988 încoace. Un total de 47 de marci diferite. Cu CAMIOANE pachet software, vă sunt capabili de a efectua brand specifice de diagnosticare pentru usoare si grele, vehicule comerciale, autobuze și remorci, începând din anul 1995.

Un total de 37 de marci diferite. Programul de diagnosticare GENERIC este conceput pentru diagnosticarea legislație bazată, în special orientate pentru emisii legate de codurile de eroare. GENERIC este inclus în pachetele de AUTOMOBILE și CAMIOANE.

Funcția multiplexor, 2xHS can (ISO 11898-2), SW CAN (SAE J2411), K/L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL și (SPI, analog in, 5 volt afară).

ÎNREGISTRATOR DE DATE DE ZBOR

Cu înregistratorul de zbor funcție, puteți înregistra parametrii în timp real, în timp ce sunteți de conducere un vehicul. În timpul înregistrării, puteți, cu o apăsare a unui buton, evidențiați eroare specific, astfel încât să puteți investiga

de eroare detectate la o dată ulterioară. TCS CDP+ este echipat cu built-in memorie, eliminând astfel nevoia de a aduce un calculator. Coș de memorie nu include în pachet .

INDICATOR DE CULOARE MULTI

Cu indicatorul de culoare multi CDP+, aveți control complet al procesului de diagnosticare. Diferite culori și sunet comunică starea și amplasarea indicator vă permite să-l văd de departe. De exemplu, dacă indicatorul alternează între albastru și verde CDP+ este în comunicare cu unitatea de control a autovehiculului.

TENSIUNEA DE VERIFICARE

Când CDP+ este conectată la vehicul, unitatea va verifica tensiunea bateriei vehiculului și se adaptează automat la vehicul nivel de tensiune de 12 sau 24 de volți. Dacă tensiunea este prea mare sau prea mică, CDP+ vă va avertiza cu atât de sunet și lumină și, de asemenea, veți fi alertat prin pictograma bateriei în diagnosticare software-ul nostru.

ȘASIU NUMĂR DE IDENTIFICARE

In MASINILE noastre software, avem o funcție inteligentă care vă permite să citiți numărul de șasiu de vehicul pe care doriți pentru a diagnostica. Acest lucru asigură că dreptul de model și an este selectat automat. În plus, codul de motor pentru vehicule, care sunt de obicei disponibile pe piata, este, de asemenea, selectate în mod automat.

ISS

Sistem inteligent de Scanare (ISS) - scanează prin toate sistemele vehiculului și afișează codurile de eroare care sunt stocate în fiecare sistem. Acest lucru economisește timp și veți obține o privire de ansamblu rapidă a stării reale a întregului vehicul. Atunci când ISS este completă, puteți selecta apoi un sistem de control specifice pentru a analiza rezultatele în continuare.

ISI

Sistem inteligent de Identificare (ISI) identifică și selectează automat tipul de controler care este montat în vehicul. Acest lucru asigură că sesiune de diagnosticare este efectuată corect cu parametrii corect este necesar.

FUNCȚIA DE RAPORT DE

Fila această funcție, va fi capabil de a vedea adaptări și ajustări care sunt posibile pentru un anumit vehicul, fără a avea vehiculul aproape de tine. Împreună cu texte de ajutor ca un ghid, puteți planifica și de a fi eficient în munca ta; chiar și în situații complexe.

OBD-FUNCȚII

CDP+ este echipat cu o tehnologie unică multiplexor, care îi permite să fie folosit pe toate tipurile de vehicule, indiferent de nivelurile de tensiune și standarde de comunicare. Pentru aceste vehicule care nu utilizează standardul 16-pini conector, oferim un set complet de certificate și personalizate cabluri de adaptor și kituri.

UNIVERSAL

Pentru cele mai multe funcții de OBD, precum ajustările si programari, există instrucțiuni detaliate și texte de ajutor pentru a vă ajuta în munca de diagnostic. Veți găsi informații pas cu pas despre premise, pregătirea și punerea în aplicare a diverse funcții; a face chiar și cele mai complexe funcții simple pentru a efectua

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 15cm (7.87in x 7.87in x 5.91in)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Tip De Unitate bucata
Lățime Produs 10inch
putere PW
Articol Greutate 0.75kg
Nume De Brand VD TCS CDP
Versiune Hardware cele mai noi
Electronice No
Extern De Certificare De Testare CE
Numele Modelului multidiag pro
Tip De Element Mecanice Testeri
Versiune Software cele mai noi
Tip De Material Plastic
Înălțime Element 6inch
Element De Lungime 12inch
Tensiune V
Caracteristici Speciale Bluetooth

Produse similare