2.8-12mm Obiectiv Manual Mini HD 600TVL 1/3 CMOS de Securitate Video Color CCTV aparat de Fotografiat

108.60lei

Adauga la lista dorintelor

Supraveghere Video

Descriere produs


HD 600TVL 1/3 CMOS Mini Camera CCTV cu 2.8-12mm Obiectiv Manual pentru Video de Culoare de Securitate de Supraveghere CCTV aparat de Fotografiat compania Noastra a fost persistă în principiu de credibilitate bazată, clienții supreme și garantate de calitate, pentru a oferi cele mai bune servicii prin eforturile noastre extreme! Promitem: același lucru pentru tine calitatea noastră de preț este optim, același preț noastre de calitate este cel mai garantez! Fabrica de vânzări directe de bunuri sunt cu siguranta valoare pentru bani! Acest lucru de înaltă calitate foto este proiectat pentru circuit inchis de supraveghere. Am adoptat cea mai recentă tehnologie Japoneză de senzor și driver-ul, caracteristicile lor sunt ridicate clar, puternic anti-bruiaj, bogate și culori realiste, de înaltă stabilitate, și aplică pe scară largă pentru interior, exterior, zi și noapte. Ele sunt lumină greutate, ușor și convenabil de a folosi. Caracteristici principale: - 2.8-12mm mannual lentile funcție, puteți regla o vrei. - 1/3 Inch CMOS HD senzor. - 600 TVL rezolutie mare. - Mini iluminare 0.01 lux. - 2.8-12mm obiectiv manual. - Sensibilitate ridicată, consum redus de energie. - Frecventa de scanare: PAL / CCIR: 50Hz, NTSC / EIA: 60Hz. - Este potrivit pentru video întâlnire, scoli, supermarket-uri, birouri, produsul poate lucra, de asemenea, împreună cu alte echipamente, inclusiv microcomputer pentru a realiza astfel de capacități ca document de filmare, complexe de semnal video PAL / NTS. - Mini dimensiuni mici, ușor de utilizat, ușor de instalat. Specificatii: Senzor de Imagine: 1/3" CMOS Rezolutie Orizontala: linii 600TV Sistem TV: PAL / NTSC Pixeli: - PAL: 752H x 582V /- NTSC: 768H x 494V Lentila: 2.8-12mm manual Sistem de Sincronizare: Intern Minim Illuminlation: 0,01 Lux Raport S/N: Mai mult de 54dB (AGC OFF) Corecția Gamma: 0.45 Video: semnal Compozit (1.0 Vp-p, 75Ohm) Ieșire Audio: Da Sistem de Scanare: PAL: 625 Linii, 50 Field/Sec Timp de expunere Electronic: 1/50-1/100,000 Sec Temperatura de Operare: -10 grade ~ +50 grade RH95 Max la sută Temperatura de Depozitare: - 20 grade ~ +60 grade RH95 Max la sută Balans de Alb: Auto Putere: DC 12V Material: Aluminiu Culoare: Negru Dimensiunile Produsului(Dia x L): 30 x 55 mm Dimensiuni Pachet(L x W x H): 85 x 55 x 48 mm Greutate Produs: 86g Pachet Greutate: 108g Service post-Vânzare: 1 An Garanție EPC_CCT_535 Pachetul Include: 1 x aparat de Fotografiat 1 x Manual de limba engleză

Garanție:

1. Tuturor produselor pe care le vinde sunt în bună calitate și sub strictă de examinare înainte de a fi expediate. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

2. Am promisiunea de garanție pentru calitate într-un an și vom repara gratuit. Se întoarce de transport maritim ar trebui să fie plătite de către client.

3. Satisfactia dumneavoastra a produselor noastre este garantata. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, puteți returna bunurile de schimb, dar vă rugăm să comunice cu noi, înainte de a reveni. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

4. Întoarce toate elementele trebuie să fie în stare bună. Acestea trebuie să fie în stare de resalable. Feedback: satisfacția clienților și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu bunurile și serviciile. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a trimite feedback-ul negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune experiențe clienților.

Vă mulțumim pentru dvs. de cumparaturi

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 9cm x 6cm x 8cm (3.54in x 2.36in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Navele De CN
Lentila (mm) 2.8-12mm
Format De Compresie Video MJPEG
Consum De Energie(W) 80mA
De Alimentare(V) DC12V
De Înaltă Definiție 720P(HD)
Senzor CMOS
Ieșire Audio 1CH BNC
IR Distanta(m) 3-5m
Iluminare Minimă(Lux) 98.5°-23.8°
Tehnologia Pan / Tilt / Zoom
Caracteristici Speciale Vandal-proof
Tip Cameră Integrată
Sistem De Semnal PAL, NTSC
Rezoluție Orizontală 600TVL
Conectivitate Sistem închis/CCTV cu Fir
Focalizare Lentila2.8-12mm
Unghi De Vizualizare (Grade) 98.5°-23.8°
Alarma De Acțiune Locale De Alarmă
Nume De Brand PU'Aimetis
Sisteme De Operare Acceptate Windows XP,Mac os
Rezoluție 1280 x 960
Senzor De Brand SONY
Stil Mini Aparat De Fotografiat
Numărul De Model DSX04-02
Dimensiuni (L x W x D)(mm) 30 x 55mm

Produse similare