JOOAN 1080P 2.0 MP, Wireless Wi-Fi Camera IP de Securitate Acasă de Supraveghere Video de Rețea Viziune de Noapte Smart Baby Monitor Interior

143.28lei

Adauga la lista dorintelor

Supraveghere Video

Descriere produs


Instrucțiuni de caracteristici: 1, de detectare a Mișcării: nu vă faceți griji despre dvs. de familie, atunci când te întorci acasă. 2, HD: HD 1080P (1920*1080), aparat de fotografiat, imaginea realistă, nu va ignora orice detalii. 3, SD card: Max sprijin 64G de stocare card SD. 4, wi-fi: conexiune WIFI, Plug&Play, ușor de instalare, operare simplă, o cheie pentru a vă conecta la dispozitiv, nu este nevoie de nici o setare complex și funcționare. 5, de Zi si de Noapte: de Zi cu HD imagini color și Noapte cu sharp B/W de vedere. 6, cu Două sensuri audio: Built-in microfon si difuzor, monitoriza nu numai, dar, de asemenea, seama de două-mod de vorbă. 7, P2P: P2P cloud monitor, Suport telefon (Android & ISO system)și monitor de calculator, transfer rapid și în mod clar. 8, Pan/Tilt: Aproape 360°unghi de vizualizare Orizontal de rotație 355°, rotație verticală 100°, liber vizual cu control prin ecranul telefonului. 9, Nor de autentificare: o cheie pentru vizualizare în timp real, în mod liber o cheie pentru a regla. 10, Suport pentru Ethernet: când semnalul wifi este instabil, puteți alege o conexiune cu fir. (când camera wireless de declanșare de detectare a mișcării, camera va deșteptător, instantaneu și în timp real APP notificări împinge, dar înregistrarea video(au nevoie de un card microSD). *Ușor de configurat conecta la internet Wi-Fi (wi-fi nu sunt acceptate 5G) notă: Aceasta este camera de securitate wireless are nevoie să se conecteze la WiFi 2.4 G(NU suport 5G wi-fi) *Reset și repornirea de la Distanță (Resetare este important prima dată pentru a utiliza) Dacă nu se poate conecta la camera foto cu wifi, puteți încerca o conexiune cu fir la set-up.

Vizualizare de la distanță, Oricând, de Oriunde

Indiferent unde vă aflați, puteți accesa de la distanță camera foto pentru a vedea live streaming și rămâne conectat. Vezi de la distanță aparatul foto prin intermediul: gratuit Reolink App pe IOS și Android dispozitiv mobil.

Senzorul de Mișcare PIR — Instant și Alerte Corecte

90° cu unghi larg și extrem de sensibil senzorul de mișcare PIR oferă aproape nici alarme false. Nici o mișcare umană poate aluneca fără preaviz dumneavoastră. Primi instant app notificări împinge, e-mail alerte și alarme sonore atunci când evenimente de mișcare sunt detectate.

Two-Way Audio, Auzi și Vorbi din nou, prin intermediul Smartphone-uri

Auzi ce se întâmplă în interiorul/în afara casa ta și vorbesc înapoi doar cu o atingere! Cu built-in microfon si difuzor, puteți comunica cu cei bătrâni, copii, babysitter, animale de companie, etc., oriunde ai fi, te face să te simți preaiubitilor dvs. sunt întotdeauna în vedere.

1080p Full HD si Night Vision

Vedea totul în detalii cu adevărat 1080p Full HD. Cu excepționale 10m viziune de noapte, puteți vedea în mod clar chiar și în întuneric. De zi sau de noapte, în aer liber sau în interior, JOOAN Argus nu se va opri te protejează. De asemenea, puteți verifica dacă copilul dumneavoastră are un vis dulce pe timp de noapte pe telefoanele mobile.

Activate De Mișcare E-Mail De Alarmă

În încercarea de a vă ajuta să rămână de alertă de orice mișcări neașteptate în casa ta. De detectare a mișcării funcționează perfect cu un e-mail funcția de alertă, asigurându-vă că sunt întotdeauna primul pentru a obține informați atunci când se întâmplă lucruri.

Buna Pan și Înclinare de Monitorizare

Camera este frica rotativ cu 350° pan și 90° înclinare , puteți controla prin intermediul app și a obține o vedere maturat de fiecare centimetru din întreaga casă.

Sprijin de Până la 128GB spațiu de Stocare Micro SD

TF slot pentru card vă permite să introduceți un 128GB Micro SD, ceea ce înseamnă că puteți salva imagini și clipuri video pentru vizualizare mai târziu. Între timp, mari de memorie vă permite să înregistrați tot ce doriți, fără a pierde o clipă.

Lista de pachete

1*Camera IP WIFI

1*Șurub Sac

1*Camera Bracket

1*5V2A Adaptor de Alimentare

FAQ 1, Nu-l Suport e-Mail de Alertă Da, Se poate trimite o fotografie când camera detectează mișcare. Dar trebuie să activați funcția de APP primul. 2, Nu suport camera 2.4 G si 5G WiFi? De ce camera nu reușesc să se conecteze la rețele wifi? Suport camera de 2.4 GHZ wifi de rețea și nu poate suporta 5GHZ rețea. Asigurați-vă telefonul mobil conecta 2.4 G rețea wifi, apoi resetați camera și reconectați-l. Orice întrebări, vă Rugăm să contactați serviciul nostru pentru ajutor. Dacă rețeaua wi-fi este de 2,4 GHZ, puteți folosi Cablu LAN pentru conexiunea. 3, Cât de mult capacitatea Cardului de memorie ar trebui să aleg? Depinde de perioada pe care doriți să înregistrați. 8GB record de aproximativ 3~4day; 16GB record de aproximativ 7 zile; 32GB înregistra despre 15zile; 64GB record de aproximativ 30 zile 5, Dacă am întrebări în timpul utilizării, pot deschide un litigiu direct? Vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide dispute. Vom 100% a rezolva problemele tale. 6, mărfurile nu ajunge, Ce ar trebui să fac? De transport maritim internațional nevoie de mai mult timp, vă rugăm să așteptați câteva zile, Sau încercați să contactați oficiul poștal local sau, Dacă este necesar, vom extinde protecția de timp pentru tine. 7, Pot solicita scrie o valoare mai mică, pentru a evita/reduce de plată pentru Taxa/Taxa? Da, Vom declara o valoare mai mică ceea ce credem noi că potrivit declarației de preț pentru tine, pentru a evita/reduce plata pentru Taxe/Impozite. Cumpărătorul este responsabil pentru orice impozitului/taxei, odată ce este nevoie să fie încărcat.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 18cm x 15cm x 10cm (7.09in x 5.91in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.65kg (1.43lb.)
Tip De Unitate bucata
Unghi De Vizualizare (Grade) 75°
Senzor CMOS
Numărul De Model JA-770CR-W
Interfață De Rețea Wi-Fi/802.11/b/g
Tip camera ip
Focus 2.8 mm
De Alimentare(V) 5V2A
Nume De Brand JOOAN
Caracteristici Speciale ptz de interior
Conectivitate IP/de Rețea fără Fir
Sprijinit De Sisteme Mobile iPhone OS
culoare Alb
Suport De Perete Plafon
Format De Compresie Video H. 264
IR Distanta(m) 15m
Lentila (mm) 3.6 mm
Senzor De Brand SONY
Tehnologia Pan / Tilt / Zoom
Ieșire Audio Două sensuri interfon voce
Dimensiuni (L x W x D)(mm) 21*17*10cm
Sisteme De Operare Acceptate Windows Vista,Windows 7,Windows XP
Consum De Energie(W) 3W
Instalare Plafon
Plug Type UE Plug, Plug SUA, marea BRITANIE Plug
De Înaltă Definiție 1080P(Full-HD)
Stil Cutie Aparat Foto

Produse similare