Mini electric automat de carne cutter mașină de transport gratuit

1 731.96lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Vom avea o vacanță de la 10 la 21, Feb.

Toate comenzile în vacanță va fi de livrare dupa data de 23, Feb.

Dacă sunteți clienții din limba rusă,va vom trimite mașina dvs. de rusă linia verde,este nevoie de aproximativ 15-18 zile la ușa ta,dar, transport gratuit.

Dacă nu vă deranjează,vă rugăm să comandați.

dacă te deranjează că,puteti sa ne contactati inainte de a comanda.

Va vom trimite mașina dvs. de DHL,FedEx,UPS,TNT și așa mai departe.

Descriere produs: firma noastra produce la scară mică electric, mașină de feliat, cu un avantaj de lux, aspectul de, lumina curat, curat și sanitare. Este potrivit pentru magazin de vinuri, restaurant, butcher ` s shop si sala de mese, care poate fi alege ideal pentru carne de porc, miel, carne de vită și alte tipuri de carne proces.

1. Absord utilaje alimentare chintesența va adopta 250 watt motor. Puterea poate ajunge la 600 de wați după gear roată de schimb. Consumul de energie este cât de multe grade timp de 10 ore, care poate economisi energie și obținerea mai convenabil. 2. Electronic roată dințată mașină de feliat, redus la o bună stabilitate. Acesta scapa de slăbiciune de centură tradițional, care a ridicat la stabilitate redusă.

Model:

Model

HO - 70.

Sculptură capacitatea de Producție (kg/h) 65

De tăiere viteza de rotire (r/min) 200

Tensiune Electrică (V) 220

Felie grosime: 3.5 mm

Hrana port: 8.5 * 4.5 CM

Mașină de încărcare lama: 33/34 zhang

Afară Dimensiune (CM) și x30x32

Greutate brută (kg/CTN) 18

Greutate netă (kg/CTN) 17.3

Interior pachet (BUC/CTN) 1

Caracteristici:

1 mașină de tăiat, stil roman, convenabil de curățare, curat salubritate, fiabile de calitate, etc, și este potrivit pentru restaurant, restaurant, măcelărie, sala de mese, se taie carne de porc, carne de vită carne de prelucrare, cum ar fi produsul ideal.

2, se taie carnea ar trebui să fie înainte de carne cu os (ca nu cumva osos prejudiciu lama), și se taie în fâșii, dimensiunea ar trebui să fie mai mică decât port pentru hrana animalelor, pentru prima dată de hrănire în carne, cea de-a doua hrănire în carne tocata de porc, mai multe hrănire în carne cereale.

3, inactiv timp ar trebui să fie nu mai mult de două minute, pentru a preveni lama de frecare de căldură prejudiciu margine.

4, fiecare completat folosit pentru zboruri de curățare, scoateți mai întâi pe fel de mâncare din carne, scoate cuțitul pieptene, cu apă caldă va numele departamentului curat, și acoperite cu ulei comestibil de rugină, dacă nu sunt acoperite cu ulei comestibil, lamă și lamelă cu ușurință între rugina, daca nu este ușor de a începe un fenomen, ar trebui să va deschide capacul lateral, cu mâna va de viteze de funcționare a lamei ax de rotație poate fi cu ușurință.

5, cum ar fi tăierea mod apar card mort fenomen, ar trebui să trageți afară articol carne, și verificați RouLiao nu este un scheletice, apoi începe din nou să taie carnea.

6, este strict interzisă mâna în gura descarcare fiecare port pentru hrana animalelor.

7, este strict interzis de a utiliza spray de curățare pentru țevi acest aparat.

8, încărcarea, descărcarea și curățarea taie carnea trebuie să fie atenți atunci când, pentru a preveni accidentale.

Garantie si Retur: garanție produs s-a vândut în 100% de bună calitate și stare. Fiecare element va fi testat cu atenție înainte de expediere. Dar, uneori, din cauza necorespunzătoare în timpul transportului maritim, unele părți pot pierde, aparatul nu va funcționa corespunzător. În acest caz,vom avea răbdare să-ți spun cum să-l repare, și dacă orice piese obține defect, noi va oferim 90 de zile gratuite de piese de schimb. Ne-am permite să se întoarcă înapoi de fiecare vândut articole în termen de 7 zile. Cumpărătorii vor fi obligați să responsabilă atât pentru taxele de transport și taxele de returnare. Metoda de transport maritim: Dragă, vom alege corespunzătoare compania expres pentru tine,cum ar fi UPS,DHL, TNT și Fedex. Aparatul va sosit în termen de 7 zile în condiții normale. Metoda de plata: Q:Cum pot plăti pentru meu de cumpărare? O:acceptam urmatoarele metode de plata: card de Credit, WebMoney, TT, Western union, Paypal, Qiwi wallet Î:există vreun număr de urmărire pentru postul meu? O:Da, am livrat fiecare comanda cu numărul lor de Urmărire, și puteți verifica starea expediere de pe site-ul Feedback: Ne bazăm pe satisfacția clienților, pentru a reuși,prin urmare, feedback-ul pozitiv de 5 STELE este extrem de important pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ia un minut să ne lase feedback-ul dvs. pozitiv Dacă întâlniți orice probleme în ajutorul nostru articol, vă rugăm să contactați cu noi, înainte de a părăsi orice neutru sau negativ, feedback-uri. Vom rezolva orice probleme pentru tine. Pentru a se întoarce înapoi clienții, noi va oferim discount de mare și destul de darul să vă mulțumesc pentru sprijinul dumneavoastră.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 31cm x 30cm x 31cm (12.20in x 11.81in x 12.20in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 18.0kg (39.68lb.)
Numărul De Model JR-01
Putere (W) 400W
Model JR-01
Nume De Brand SHIPULE
certificare QS
Material 304 Din Oțel Inoxidabil
Materialul Carcasei Plastic
Utilizarea Familia

Produse similare