Originalul Mi Perete Încărcător Micro USB 5V 2A Călătorie Încărcătoare Pentru Samsung Galaxy HTC Adaptoare Xiaomi Mi5 Mi4s RedMi 4X 4A Nota 2 3 4

23.94lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


*Despre Adaptor ca cadou pentru clienții care nu trăiesc în America de Nord, ne-am pregătit, de asemenea, 3 tipuri de adaptor ca CADOURI GRATUITE pentru tine! Vă rugăm să nu uitați să selectați ce tip de adpter vrei: 1. UE Adaptor pentru Europa, Uniunea Tari; 2. AU Adaptor pentru Australia și Noua Zeelandă; 3. Marea BRITANIE Adaptor, pentru Unitied Britanie. Dacă nu aveți nevoie de nici un cadou, vă rugăm să alegeți " NOI "Dacă ai nevoie de UE adaptor ca cadou vă rugăm să alegeți" UE " Dacă AU nevoie de adaptor ca cadou vă rugăm să alegeți 'AU' Dacă ai nevoie de UK adaptor ca cadou vă rugăm să alegeți "regatul UNIT" vă Rugăm să alegeți cu atenție. un Încărcător - ne va trimite doar un singur incarcator si cadou, fără a folosi cabluri. Adaugă Cablu Micro USB - va vom trimite un încărcător și cablu Micro-USB și cadou . Adauga Tip C Cablu - va vom trimite un încărcător și Tip C cablu și cadou .

Acest lucru este original SUA Plug Încărcător de Perete pentru Xiaomi , cea Mai buna alegere pentru smartphone. Pur și simplu conectați cablul USB și conectați adaptorul în priza de perete. Cea mai bună Calitate de Perete Acasă de Călătorie AC Adaptor Încărcător pentru Telefonul tău. Incarcator casa adaptor permite încărcarea la domiciliu sau la birou prin conexiune prin cablu USB. Cablul USB nu este inclus. Intrare: 100 - 240V Output: 5.0 V - 2.0 Model:MDY-08-EF Amabilitate Sfaturi: Deoarece există două pentru XiaoMi autorizat de producătorii produc acest incarcatorul original, care sunt situate în Guangdong și Jiangshu Provincia din China, acest tip de incarcator are două versiuni diferite. De aceea, unii clienți găsi mici diferențe de imprimare fonturi și fabricarea numele (în limba Chineză), comparativ cu cei deținute încărcător. În cele mai multe cazuri, vom trimis acest incarcator între două versiuni aleatoare dacă nu specifica producatorul. Garantăm întotdeauna să furnizeze clienților original pentru XiaoMi Încărcător și apreciem foarte mult feedback-ul dvs. și înțelegere!

Rus Prieteni vă Rugăm să Ne Lăsați Numele Complet din Cauza Politicii ruse,Multumesc

Transport 1. Am expediat în întreaga lume, cu excepția unor țări și APO/FPO, 2. Cele mai multe dintre comenzi, de obicei, nava în termen de 3 zile de la plata este de lista. Uneori, poate 5-7 zile. Ordinea de probă va fi de a trimite produsul în termen de 3 zile.Mici, comanda va fi livrarea mărfurilor de aproximativ 7 zile.Ordinea de mare va fi livrarea mărfurilor de aproximativ 10 zile. 3. China Post Air Mail nevoie de aproximativ 10-30 de zile pentru a ajunge ,dar Rusia și Brazilia nevoie de aproximativ 40days. 4. Atunci când alegeți DHL că ne va trimite bunuri prin DHL sau speciale de aer sau alte rapid de transport maritim, nevoie de aproximativ 3-7 zile de la sosire, după ordinele de transport maritim. Returnare Și Rambursare 1.Când primiți elemente, vă rugăm să verificați-l cu atenție. Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați direct înainte de a deschide dispute. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine. 2.Facem permite schimbul altă versiune, dacă sunteți nemulțumit cu produsul, cu toate acestea trebuie să suporte fraht de returnare și schimb . cumpărătorul ar trebui să se întoarcă elementul la depozitul nostru, în termen de 7 zile de la primire. 3.Dacă ai greșit comanda va rugam sa ne contactati, va vom oferi rambursări sau retrimiteți. Despre Feedback-Ul 1.Feedback-ul pozitiv(5 stele) este foarte important pentru noi, vom aprecia foarte mult dacă ai să ne dea de cinci stele, feedback-ul și lăsați comentarii pozitive cu privire la experiența dvs. cu noi! 2.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ,vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele tale.Multumesc.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.09kg (0.20lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Tip Soclu Pentru SUA/Canada
Compatibil Marca xiaomi,Universal
Incarcator forma incarcator
Numărul De Model MDY-08-EF
Plug Type UE, SUA, AUSTRALIA, MAREA BRITANIE
Ieșire 5V/2A
Interfață De Ieșire USB
Sursa De Alimentare A. C. Sursa
Intrare 100-240V/1.2 A
Tip Călătorie
De certificare a calității CE
Suport De Încărcare Rapidă Tehnologie No
Porturi USB 1
Nume De Brand Jancaxa
culoare Un Încărcător, se Adaugă Cablu Micro USB, se Adaugă Cablu de Tip C

Produse similare