25PCS Gri 100/180 Unghii Fișier Profesional Nail Art Fișiere Buffing Curba Bloc poloneză Șlefuire Manichiura Pedichiura Machiaj Unelte

35.24lei

Adauga la lista dorintelor

Unelte & Accesorii

Descriere produs


Bine ati venit la Julianna Frumusete! 1.Nu există nici un număr de urmărire pentru scopul trimis prin China Post Obișnuit Pachet Mic Plus . Gratuit-livrare comenzi , NU INFORMAȚII de URMĂRIRE în Afara Chinei ( atunci Când ordinul De dacă doriți un întreg proces de urmărire, vă rugăm să alegeți un standard de serviciul express. 2.Noi sprijinim dropshipping și en-gros, și vom sprijini, de asemenea, metoda de plata paypal. 3.În mod normal, ne marchează pachetul fel de "cadou" si declara preț scăzut pentru a vă ajuta să evita plata impozitelor. 4.Vă rugăm să dona€™t lasa un feedback negativ sau de a deschide un litigiu, fără nici o comunicare.Vă mulțumesc! 25PCS Gri 100/180 Unghii Fișier Profesional Nail Art Fișiere Buffing Curba Bloc poloneză Șlefuire Manichiura Pedichiura Machiaj Instrumente 100% de Brand Nou de Unghii Șlefuire Fișiere Polish Acrilic Bloc Tampon 100/180 Această șlefuire fișier este instrument esențial pentru manichiura si pedichiura Pentru pregătirea înainte de orice nail art tratament Șmirghel pe suprafață, spuma de pe al doilea strat, din plastic la nivel de mijloc Dimensiuni: 18*2.8*0.4 cm Total cantitate: 25 buc Profesional Nail Art Instrument pentru Tehnician de Unghii Potrivit pentru salon de unghii, nail art scoala / facultate, uz personal, en-gros, etc Caietul de sarcini 25pcs*Nail Art Șlefuire Fișiere Buffing Curba de Instrumente de Manichiură Set de Note de 1. 1 inch = 2,54 cm, 1cm = 0.39 inch 2. Culoare: ar putea fi ușor diferența de culoare pentru monitor setări. 3. Dimensiuni: Cu diferența în metoda de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm în mărime de abatere.

De transport maritim 1.Pachetul va fi livrat la adresa dvs. de ordine, așa că vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. 2.Articole cu acces gratuit la numărul de urmărire sunt expediate prin par Avion hong kong sau Singapore par Avion. În mod normal, oficiul poștal nevoie de 3-5 zile pentru a actualiza starea pe site-ul de urmărire. 3.Dacă aveți nevoie de pachetul de urgență, vă rugăm să plasați comanda și contactați-ne pentru a plăti suplimentar costul de transport maritim. 4.Vom încerca să vă ajute să evitați fiscale, dar nu suntem responsabili pentru orice taxe. 5. Dacă aveți orice întrebare despre comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la început, mai degrabă decât de a deschide un litigiu. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine. Return 1.Dacă doriți pentru a returna sau schimba un produs, vă rugăm să ne contactați în 7 zile după primirea pachetului. 2.Produsul returnat trebuie să fie în ambalajul original și statutul. Va vom returna banii dupa ce am primit pachetul. (Costul de transport maritim nu este rambursabil ) 3.Deși am testat fiecare produs și ambalaj-le cu profesionalism, câteva articole care ar putea fi deteriorate în timpul transportului. Sunteți binevenit pentru a ne contacta cu privire la înlocuirea sau repararea.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Tip De Unitate mulțime (25 piese/lot)
Greutate Pachet 0.26kg (0.57lb.)
Numărul De Model JAN-HMF001-25PCS
culoare Gri Curbat Pilă De Unghii Lustruit
Tensiune None
Tip De Element pilă de unghii
Material EVA+Șmirghel+Plastic
Caracteristici Unghii Manichiura Instrument
Element nume 100/180 Pilă De Unghii
Dimensiune 18*2.8*0.4cm
Cantitatea 25pcs/lot
Stil Față-verso Șmirghel 100/180
utilizare pentru Profesionale 25pcs Unghii Șlefuire Fișier
Caracteristică Cu Inima Roz

Produse similare