Negru C / U Forma Brățării de Suport Stabilizator Video Portabile de Prindere Pentru Camera DSLR

44.85lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Negru C / U Forma Brățării de Suport Stabilizator Video Portabile de Prindere Pentru Camera DSLR

Descriere: Acesta este un C / U-Forma suportul flash conceput pentru mini camere video si DSLR! Acesta dispune de C / în formă de U, astfel încât ECRANUL LCD poate deschide și se desfășoară. Îndeplinește cerința de producator de film, atunci când imaginea absent de compensare a expunerii. Mini si delicat, acesta este mare pentru mai multe unghiuri de filmare. Spori stabilitatea de filmare video. Top cu hot-shoe design vă permite să montați microfonul sau lumina video. Jos cu un standard de 1/4" alunecare șurub putea bloca DSLR sau camera video cu stabilizator de bine. Anti-alunecare de picioare de design pentru a fi pus pe o platformă. Spumă moale de prindere pentru a adauga confort si usureaza mult de fotografiere oboseala. C / U -în formă de suportul flash va ajuta la reducerea umbre cauzate de flash.

Caietul de sarcini: Culoare: Negru Material: PC, ABS, Metal Standard de 1/4"-20 fir se Potrivesc Pentru: Echipamente cu Surub 1/4 inch, aparat de Fotografiat DSLR, VCR Și Alte Normal Camera

Pachetul inclus: 1 x C/U Forma Stabilizator Suport Titular (Nu Include Camera)

Vă rugăm să Rețineți: Elemente vor fi reambalate pentru a salva taxa de transport maritim & a fi ecologic. Am garantie elementul va fi protejat bine în buble saci, Nici o cutie de vânzare cu amănuntul!

Vă rugăm să rețineți : Elemente vor fi reambalate pentru a salva taxa de transport maritim & a fi ecologic. Am garantie elementul va fi protejat bine în buble saci, Nici o cutie de vânzare cu amănuntul! Transport la nivel mondial, cu excepția domenii excluse – faceți clic pe "Transport maritim și de plăți" pentru detalii. Cele mai comanda va fi livrat în termen de 1-3 zi lucrătoare după ce a primit plata. Produsele sunt expediate prin poșta aeriană, 15-25 de zile Lucrătoare pentru cele mai multe țări și zone, vă rugăm să consultați tabelul de mai jos pentru timpul de livrare. Plus taxe vamale sau taxe de import nu sunt incluse.

Federația rusă , de obicei, ia aproximativ 25~50 de zile, Pls permite un pic de întârziere.

Brazilia , de obicei, durează aproximativ 30~60 de zile. Pls permite un pic de întârziere.

Garanție garanție 1 an, cumpara cu incredere. În cazul în care produsul primit este greșit, vă rugăm să ia fotografii și să ne contactați. Va vom trimite una corectă. Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul în timp ce acesta este în stare bună, vă rugăm să ne returnați în termen de 30 de zile. Vă vom trimite unul nou sau să dea banii înapoi. Dacă elementul nu funcționează după 30 de zile, vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video și să ne contactați. Vă vom trimite unul nou cat de curand vom primi elementul defect.

Se întoarce acceptăm Vilatudor.ro politica de returnare. Cumpărătorul plătește taxele de returnare. Ne străduim pentru 100% satisfacție a clienților

Feedback-ul

Vă mulțumesc și bucurați-vă de a cumpara de la noi de pe Vilatudor.ro!

Comunicarea este importantă. Vă rugăm să ne contactați pentru orice probleme și soluții. Am promisiunea de a răspunde în termen de 24 de ore de afaceri. Vă rugăm să observați că timpul nostru de lucru este:

09:00-18:00 GMT+8, HongKong timp. De luni până sâmbătă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.03kg (0.07lb.)
Tip De Unitate bucata
incarcator No
Nume De Brand Keyjump
Numărul De Model C/U Forma Stabilizator Suport Titular
Material Metal
Compatibil Marca Camera Normala

Produse similare