10BUC ,Original, autentic rus MKA normal deschis comutator reed magnetron : MKA14103 mare mai avantajoase, Transport Gratuit

27.45lei

Adauga la lista dorintelor

Componente Active

Descriere produs


Poza:

Originale originale de ambalare, de ambalare 1500 , cantități mari mai favorabile !

Descriere produs :

Parametrii de produse :

Formular de Contact modul de Contact

O

Max. Contact Rating Maxim de putere

10 W

Max. Comutare Tensiune Maximă tensiune de comutare

100 VDC

Min. Defalcare de Tensiune minimă tensiune de străpungere

220 VDC

Max. De comutare Curent Maxim de comutare curent

0.5 a

Max. Transporta Curent Maxim curent de sarcină

1.0 a

Max. Contactul inițial Rezistență Maximă rezistență de contact

100 m

Min. Rezistență izolație Minimă a rezistenței de izolație

1010

Max. Opera timp de Acțiune de timp

1.0 ms

Saritura Saritura timp timp

0.6 ms

Max. Timpul de eliberare timp de Presă

0.4 ms

Min. Frecvența de rezonanță Frecvența de răspuns

4000 HZ

Max. Frecvența de operare frecvență Maximă de funcționare

100 HZ

Trage în Valoare Sensibilitatea valoare

07 - 35 LA

Min. Abandon Valoarea minimă a reseta valoarea

5 LA

Max. Contactați Capacitate Maximă de contact capacitate

0.7 pF

Electrice Viața Electrice viata

(Sarcini rezistive VDC) Sarcina

5V-10mA-1x108

24V-400mA-5x105

Testare Testarea Bobinei Bobina

Numărul de spire Numărul de spire

Rezistență Rezistență

5000 T

450

Reed Principiu :

Reed este un stuf uscat țeavă pentru scurt, este un fel de electronice pasive de comutare element de contact , cu o structura simpla , dimensiuni mici, ușor de control , etc., care este, în general, o cameră sigilată tub de sticlă sunt instalate, există două elastice primăvară placa de fier , numit, de asemenea, rodiu, metal de umplere cu gaz inert . În mod normal, cele două reed tub de sticlă realizate din materiale speciale sunt separate . Atunci când o substanță magnetică lângă tub de sticlă sub acțiunea liniilor de câmp magnetic dintre cele două reed tub este magnetizat pentru a atrage reciproc în contact primăvară va trage împreună pentru a face un circuit nod conectat la comunicare . Magnetic extern dispar după două stuf sunt separate din cauza lor de flexibilitate , de linie, de asemenea, deconectat. Prin urmare, ca un semnal pentru a controla utilizarea unui câmp magnetic linie de dispozitive de comutare , reed poate fi folosit ca un senzor de numărare , limita , etc. ( în sistemul de securitate este folosit în principal pentru senzor de usa , ferestre magnetice de producție ) , dar, de asemenea, este utilizat pe scară largă într-o varietate de dispozitive de comunicații. În practică, acest lucru este de obicei controlată de un magnet permanent este pornit sau nu, două bucăți de metal , este, de asemenea, cunoscut "Magnetron" .

Caracteristici și aplicații:

1 , stuf Uscat structura compacta, greutate mica , poate fi instalat în extrem de spațiu limitat , dispozitivul este foarte potrivit pentru miniaturizare .

2 , Uscat comutator reed componente sunt închise ermetic într-o atmosferă de gaz inert , nu este niciodată în contact cu mediul extern , și viață lungă de lucru .

3 , stuf Uscat nu utilizați alunecare element , acesta nu va apărea în toate metal legate de oboseala metalului fenomen declasare a asigura practic nici o limită de viață mecanică.

4 , comutator Reed în telefon , PBX , fotocopiatoare , mașini de spălat, frigidere, aparate de fotografiat , Xiaoduwangui , ușă , fereastră, magnetice , electromagnetice, relee electronice de cântărire , indicator de nivel, contor de gaz , contor de apă și așa mai departe au fost de bună aplicație .

Reed Măsuri De Precauție :

1 , atunci Când tăiate sau îndoite reed picior de plumb trebuie să fie extrem de atent, pentru a evita stresul nejustificate lăsându-sticlă - metal, sigilii au fost avariate . Corespunzătoare de prindere a sculei trebuie să fie utilizate

2 , timpi de expunere Lungi și temperaturi întâlnite poate provoca sticlă - metal seal deteriorări ( fisuri , scurgeri , etc. ) , și, prin urmare, trebuie să fie rapid și de încredere de sudare (procedeu ) . Recomandat de lipit condiții: când mâna lipire 280 ~ 300 C , atunci Când val de lipit 250 La 300 C .

Franciza marca seria reed , switch-uri de proximitate, plutitor cu contacte , comutare de alimentare , pe termen lung de valabilitate , mare favorabil, sfaturi de bun venit!

Tel

bine ati venit la magazinul nostru !

Contact: Dl Chong

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Ieșire Comutare Traductor
Nume De Brand ZHIPU
Material Amestec
Tip Senzor Magnetic

Produse similare