Noi 12V Incalzite Scaun Auto față de Pernă Scaun ,Încălzire Cald , Pentru Volkswagen Beetle CC Eos Golf Jetta Passat Tiguan Touareg sharan

52.97lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Nume: țesătură de poliester de încălzire pernă

Culoare: Negru, gri, albastru, rosu

Pentru sezonul: toamna și iarna

Material: Fibre Chimice, pânză de poliester

Produse: singur loc în rândul din față

Greutate produs: despre 442 g

Metoda de curatare: stergeti servetele

Funcția: Generale tensiune 12V

Un comutator cu înaltă și joasă, de țigară priză brichetă

De înaltă / Joasă setare a temperaturii

45W / 35W, 30 ° la 65 ° control automat al temperaturii

A trecut CE; ROHS, și alte de certificare

Masina de încălzire pernă de instrucțiuni:

1. După primirea de bunuri, prima de încălzire a scaunelor instalat în scaun! Spătarul elastic de legat! Cârligele sunt fixate astfel încât nu există nici o evidentă schimbare fenomen! (Dacă nu există nici o fix așezat să se schimbe, apoi ușor pentru seat în interiorul sârmă de încălzire purta, care rezultă în nu fierbinte!

Încălzire pernă ar trebui să fie plasat pe partea de sus a folosi! Este plasat pe partea de sus de toate, huse de scaun! Este un contact direct cu corpul uman!

2. Înainte de a utiliza sistemul de încălzire pernă pentru a vedea următoarea țigară priză brichetă de pe ambele părți ale fierului este arc curbat! Dacă nu este evident sau plat presiune, atunci este necesar să se în primul rând de fier ușor trageți arcul punct înainte de a continua pentru a introduce bricheta port de a utiliza! Amintiți-vă! (Pentru că dacă apartament fier de presiune nu este reglat în bricheta port, mufa brichetei va provoca rău de contact, care rezultă în febră, provocând plug de ardere fenomen! Perna nu poate fi folosit !!)

3. Verifica, priza bricheta in gura, persoana trebuie să stea pe partea de sus a pad de încălzire, apoi comutatorul că primul hit de înaltă calitate BUNĂ fișier, astfel încât de 2-3 minute după temperatura de încălzire, puteți comuta cu grad scazut de LO fișiere! Dacă ai fost la numele de înaltă calitate, la o anumită temperatură de 60 de grade sau așa se va în mod automat power off! Mai puțin de 30 de grade, se va re-deschide! Acest lucru este în interiorul de control al temperaturii! Cald și cald, de a promova circulația sanguină!

4. Nu utilizați tampon de încălzire pentru mai mult de 30 de minute înainte de a începe masina! Dacă nu utilizați un tampon de încălzire pe, vă rugăm să dezactivați comutatorul, bricheta priză! .

Încălzire de îngrijire a sănătății, în condiții de siguranță și convenabil, gratuit obligatoriu de instalare, multi-scop de masina!

1. Controlul temperaturii plus încălzire, rece, de încălzire, de încălzire, sârmă de încălzire cu rezistență mai ecologic! Cald și cald pentru a promova circulația sanguină!

2. Rapid-tip de căldură, 30 de secunde sau cam asa ceva a început să se încălzească, doar 2-3 minute la căldură. Iarna, frig afara, masina, auto cald cald!

Notificare:

Vă rugăm să permiteți-2-3% eroare din cauza manuală de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.

Vă rugăm să înțelegeți că culorile pot exista aberatiile cromatice ca plasarea diferite de imagini.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului! 7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine. NU există EXCEPȚII!

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O

GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Vilatudor.ro!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 22cm x 33cm x 22cm (8.66in x 12.99in x 8.66in)
Greutate Pachet 0.75kg (1.65lb.)
Tip De Unitate bucata
set bucată 2
Tip De Material Fibre Sintetice
Lățime Produs 48cm
Aplicabile Sezon Patru Sezoane
Articol Greutate 0.75kg
Nume De Brand CHE AI REN
Element De Lungime 40cm
Mfg Număr De Serie Patru Sezoane
Înălțime Element 97cm
Tip De Element Huse De Scaun Si Sprijina
Caracteristici Speciale Huse De Scaun Si Sprijina

Produse similare