De vânzare la cald Piero Fornasetti plăci de frumusete ilustrare agățat decorative ambarcațiuni preparate acasa/hotel/bar de fundal podoabă placa

49.86lei

Adauga la lista dorintelor

Ornamente

Descriere produs


la modă placa

Piero Fornasetti s-a născut la Milano în noiembrie 10, 1913. El are o unică viziune artistică și imaginație extraordinară, a fost ales ca fiind cel mai versatil artiști. PF este dornic de a folosi modele de soarele și luna, femeile se confruntă ca propriile lor unic de schemă, în placi ceramice; mobilier; tacamuri; construcții; schiță pictate pe pânză și deci, pe fiecare operator de transport, la stilul este complicat, extrem de decorative de efect de a crea un misterios imaginație. Chiar și după moartea marelui m aster 20 de ani mai târziu, el și Eleonora co design de placi decorative este încă acasă decorare domeniul de neșters moda clasică.

modelul de placă este cel mai popular din studiul de clientul nostru

8 inch este de aceeași mărime ca ceea ce vezi în această imagine

și de 7 inch și 6 inch placa este mai mult suite pentru desktop decor

Produsul nostru este fabricat din porțelan, calitatea produselor satisface alimente, purta departe, prețul include ornamente accesorii.

atunci când alegeți dimensiunea de 8 inch ,va vom trimite primăvara și unghii pentru tine ,la fel ca în imaginea de mai jos.

dacă alegeți dimensiunea de 7 inch farfurie sau 6 inch farfurie vom trimite titularului și autocolant pentru tine

puteți alege modelul correspone la imagine

Sau puteți alege fotografia ta pentru noi,vă rugăm să ne contactați și Trimite imagini și cerințele de producție ,putem imprima fotografia pe placa

dacă aveți nevoie de modelul de mai jos ,vă rugăm să faceți clic pe imagine ,care vă va duce pentru a face comanda ,orice întrebare,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați ,vă mulțumesc

transport

1.Toate elementele vor fi trimise prin poșta aeriană în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este eliminat .

2.Nu putem trimite marfa pe week-end și Chineză sărbători.

3.Dacă nu obține elementele în interval rezonabil de timp, vă rugăm să contactați-mă, eu vă va ajuta să rezolve problemele.

4.Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.Vom ajusta modul de transport în funcție de valoarea de achiziție , dar în timp de transport limitări.

5.Dacă aveți propriul dvs. preferate de curierat, vă rugăm să contactați-mă.

feedback-ul 1.depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. 2.dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul activ,de 5 stele este cel mai bun,vă mulțumesc. 3.Contactați-ne înainte de a părăsi orice negativ de feedback-ul neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 25cm x 6cm (9.84in x 9.84in x 2.36in)
Tip De Unitate bucata
Utilizarea Decor acasă
Material Email Ceramic Si
Nume De Brand Val Risc
Tema retro
culoare alb și negru
montaj cui și de primăvară
Designer piero fornasetti
Forma Runda
Diametru despre 20.5 cm
Dimensiune 8 inch, 7 inch, 6 inch
Dimensiune Foaie 8 inch
Stil Europene
Caracteristică Regională Europa
Imagine Model ilustrare

Produse similare