Decor din ALAMA puncte de vânzare fabrica Tibet Argint 13.5" Vechi Budismul Tibetan Argint Scaun Galben Jambhala Avere Dumnezeu Statuie a lui Buddha

77.72lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Material: Bronz

Dimensiuni: Înălțime: 88. Lungime: 88 . latime: 2 (mm).

Dimensiuni: Înălțime: . Timp: . lățimea: (inch).

Greutate: KG----incluse în greutate de materiale de ambalare W ine v-am găsit să-mi storeDear

Client, vă Mulțumim pentru vin

Mă bucur să introducă asta , Din poze, ai putea vedea că este foarte frumos,

mare colectie sau ca un cadou pentru prietena ta! să te binecuvânteze noroc și bun în fiecare zi!

inclus greutate de materiale de ambalare

Stare: Foarte Buna. Origine: Tibet

Preț ieftin Fabrica de vânzări directe, cu Ridicata

Onorat Clienții: magazinul Meu a conținut depozit de mai multe elemente. În

magazinul meu, acolo sunt mai multe elemente minunate, care sunt în așteptare pentru tine,

cum ar fi vase de argint, porțelan Chinezesc, manual de sculptură în lemn,

articole din bronz, alamă și de vest culturii artistice de colectare, jad

ware, și mai multe bunuri. dacă vă displace element atunci când îl primiți, pot

BIJUTERII TIBETANE

Astfel de elemente sunt toate obiecte de artizanat, lucrate manual de către autoritățile locale Tibetan sau Nepal meșter folosind Tibet Argint si pietre naturale, cum ar fi Turcoaz, Coral, Agat, cristal etc. , ele simbolizează vechea cultură din Tibet. Tibet este cel mai strălucit și sacru țara sfântă în China. Există o veche legendă cel mai bine-cunoscut în Tibet, dacă oamenii ar purta astfel de rafinare și frumoase bijuterii lucrate manual, astfel de bijuterii pot obține spirite bune de la natură. Apoi, ei vor aduce oameni fericiți viață și noroc. Tibet ,un Teren curat, cel mai magic loc frumos, nu departe de noi. nu e important dacă ai fost acolo, dar ideea e dacă-ți găsești propriul teren curat în inima ta și Tibet în mintea ta !

Transport - Puteți Amesteca diferite elemente împreună;

Vom trimite produsele prin China Post Air Mail sau Hong Kong Post Air Mail. timp de transport maritim este de 12-25 zile lucrătoare de la cele mai multe din țară.

-Daca comandati mai mult de 200 de dolari vor expediere a mărfurilor prin china post air mail sau HK post air mail,mai mult de 200 de dolari vor de ,EMS sau alte companii de transport maritim ,EMS: 5-10 Daysthanks!

Descriere

Aici este un Chinez de Cupru Bronz Folk Guardion Statuia Leului Templu Ciocanel la Usa Pereche, după Cum puteți vedea în imagine, este în stare bună, și a fost creat de către meșteșugari calificați în stil tradițional, cu amendă de mestesuguri.Aceasta este o mare bucată de colecție valoroasă, un valoros personale modifica sau un foarte bun cadou. manopera este foarte bine incredibil de detailling. Nu ratați această șansă de a obține-l .Vă doresc mult noroc!

Bronz Ambarcațiunile de introducere.

De bronz. Multi-se referă la bronzuri antice Chineze, popular în Neolitic târziu să Qin și Han dinastii, pentru cele mai rafinate Shang și Zhou artefacte,. Inițial a apărut mici instrumente sau accesorii. La începutul Dinastiei Xia vase de bronz și arme. Furnizorii mijlocul bronzuri soiuri au foarte bogat, și apariția unor inscripții și modele fine. Furnizor de târziu la începutul lunii Zhou de Vest bronzuri glorie este variat, energic, demn, inscripții treptat prelungit oneroase Bogat model. Ulterior, bronzuri carcasă a început subțierea, decor simplificat treptat. Între sfârșitul Primăverii și Toamna și Statele Beligerante, pentru a promova utilizarea de fier, cupru instrumente mai puțin și mai puțin. A jucat Han perioadă, cu porțelan și lac în viața de zi cu zi, a redus cupru recipient soiuri, decor simplu, cea mai mare câmpie, mai subtire carcasa. Vechii Chinezi bronzuri, strămoșii noștri dintre marile contribuții la civilizația umană, date arheologice din punct de vedere actual, apariția de Chinezi bronzuri, mai târziu decât alte locuri din lume, dar pe o scara de la utilizarea de bronz, turnare procesul de arte plastice și soiuri, bronzuri nu au un loc din lume nu poate fi comparabil cu bronzuri antice Chineze. Aceasta este bronzuri antice Chineze în istoria artei mondiale ocupă o poziție unică și unul dintre motivele care determina universal atenție.

Material Argint

Origine China

Dimensiunea Mare 14.0 Mult 5.0 Lățimea 5.0 (Inch )

Mare 35.0 Mult 13.0 Lățimea 13.0 (cm)

Greutate: 4.5 KG----incluse în greutate de materiale de ambalare

Descriere Dimensiuni: Inaltime : 6.0 inch .Timp: 2.0 inch . latime : 2.0 inch

Greutate: 1.6 KG----incluse în greutate de materiale de ambalare

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand HUARONGKANGYOU
Tema Dragoste
Caracteristică Regională China
Material Cupru

Produse similare