Cel mai bun cadou de Craciun!!! High9.6 inch Chineză manual Qing palatul doamnelor portelan Sculptura

497.38lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Ești pentru selectarea un cadou special de Crăciun, cadou de ziua de nastere, aniversare de nunta, Ziua Recunoștinței, Tatăl\\'s Day, Mama\\'s cadou de Ziua și petreacă o mulțime de timp pentru a alege? Ești îngrijorat de faptul că aceste daruri nu poate aduce prietenii, familia, seful o surpriză și satisfacție? Nu vă faceți griji, aici. Aceste cadouri va scapa de toate grijile. Aduceți-vă și familia ta, prietenii, seful, un rezultat satisfăcător. Te rog, crede-ne, nu-ți crezi ochilor. Un astfel de preț ridicat, desigur, veți obține nu o pierdere, ci un foarte creativ art cadouri. La primirea elemente, vă rugăm să trimiteți imagini de la cercul tau de prieteni, de exemplu, VK, facebook, twitter ,whatsapp, etc. Cred că veți obține mai multe laude.

Shippment

1. Ne va livra elementele în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata este de ajuns.

2. China Post Aer Înregistrat Mail Gratuit de Transport maritim ,de Obicei, acesta va fi ia 7-25 zile lucrătoare pentru a ajunge.

o țară poate avea nevoie de 25-45days. ca Brazilia, Chile , Argentina...

3.EMS și e-EMS, de Obicei, acesta va fi dura 5-15 zile lucrătoare pentru a ajunge .

4. ePacket Transport Gratuit pentru NOI, Ucraina , Federația rusă , de Obicei, acesta va fi ia 7-15 zile lucrătoare pentru a ajunge

dacă din Federația rusă , Ucraina , vă rugăm să Alegeți China Post Aer Înregistrat Mail, vom default trimite coletul

de epacket .

5. Vânzător\\\\\\ \ 's de Metoda de Transport maritim ,puteți trimite la Ucraina , Federația rusă , Marea Britanie, Franța,Canada, Israel, Australia

Arabia Saudită,de Obicei, acesta va fi ia 7-15 zile lucrătoare pentru a ajunge.

Tot de atunci, de asemenea, depinde de viteza de livrare.

Despre colet

1. Elementele vor fi marcate ca "cadou" sau "eșantion" și cu o valoare mai mică pentru ușor de vămuire. Valoarea în vamă nu mai mult de 5 dolari, dacă comandați mai multe elemente , vă vom trimite mai Multe parcele , toate parcelă valoarea în Vamă nu mai mult de $ 5

2. Ne va livra la adresa implicită în Escrow dacă nu ne informează,și un număr de telefon este important atunci când vă lăsați adresa dumneavoastră.

3. Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente ,intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.

Am comoara despre clienții noștri evaluate, și va încerca mereu să te ajute.Deci, dacă aveți orice probleme,vă rugăm să ne contactați imediat.

După Serviciu

Dacă găsiți orice probleme de calitate atunci când primiți element(e) de la noi.

Dacă aveți orice probleme, atunci când primiți bunurile dumneavoastră, vă Rugăm să ne contactați, fără a ezita în 7 zile.Desigur, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă Rugăm să trimiteți înapoi produs în termen de 14 zile .Vom fi bucurosi sa va schimb, înlocuirea sau rambursarea integrală a plății.Dacă vă place noastră produs(e) sau aveți orice întrebări cu ei, vă Rugăm să contactați-mă înainte de a comanda. Vom face tot posibilul pentru a face să vă ajute. Și veți primi răspuns în 12 ore.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 20cm (11.81in x 7.87in x 7.87in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.2kg (2.65lb.)
Dimensiune Lungime
Nume De Brand HUARONGKANGYOU
Caracteristică Regională China
Material ceramică/ceramică și porțelan
Tema Oamenii

Produse similare