9în1 DIY Manual Manual de Asamblare Model de Bloc de Material Solare / energie Electrică Copii Tehnologie Educațională Puzzle Jucării Mici Set

176.39lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


9în1 DIY Manual Manual de Asamblare Model de Bloc de Material Solare / energie Electrică Copii Tehnologie Educațională Puzzle Jucării Mici Set

Notă: elementul include 9 tipuri de modele diferite, toate unassembly, clientul trebuie să-l faci singur pentru a construi modelul.

Articol nu include Bateriile, vă Rugăm să Pregătiți-vă!

Varsta de utilizare: 7 ani sau mai în vârstă

Culoarea cutie de ambalaj pot fi modificate de fabrica, dar elementele sunt de același design și de bună calitate.

(1) Mini prima generatie solare masina

Masina este o masina solara, utilizarea energiei solare, baterie, puteți conduce în soare, prin acest experiment poate fi mai profundă înțelegere a naturii de lumina soarelui, energia solară poate fi transformată în energie electrică.

(2) vântul solar lama prima generație

Moară de vânt Solar materiale de popularizare a științei pachet de producție, producția este simplu, cunoștințele științifice, vii display de puterea soarelui, panourile solare vor fi convertite în energie solară, curent electric pentru a conduce de rotație a motorului, asa ca lasa-culoarea noastră rapidă rotație a ventilatorului se ridice.

După producția pentru a obține iarbă, în lumina directă a soarelui, puteți observa non-stop rotație a frunze albastre.

(3) mână cotite generator

Generatorul poate fi energia mecanică în energie electrică, după instalarea de producție, ușor rotiți mânerul pentru a vedea dacă atașat mici, becul nu este aprins? Face o bună mână cotite generator de la un set de producție (solar lame) de alimentare pentru a vedea dacă acesta poate fi condus de o mână cotite generator de lame alegeri rotație?

(4) din Lemn de patru-wheel-drive

Cele patru roți ale mașinii pot fi rotite, multi-etapa de transmisie prin angrenaje și roți de transmisie, o simplă demonstrație de cunoștințe de bază de transmisie.

(5) DIY mic ventilator

Acest ventilator este un BRICOLAJ DIY ventilator, mâinile-pe creier, după instalare, instalați bateria, să ia o privire la vânt nu este mare? Vara, există un manual mic ventilator de producția proprie, este într-adevăr un lucru minunat.

(6) Robot 2 generații de mici de aur

Acesta este un simplu robot, care pot fi mutate fără a fi nevoie de o roată, și este realiste.

(7) DIY dublă cu motor cu patru-mod control de la distanță masina

Atunci când player-ul conform instrucțiunilor din producția de kit, puteți obține o imagine de distracție masina control de la distanță, mașina care transportă manopera rafinat, ușor pentru cumpărători să consolidare și design, mai multe detalii puteți viziona această pagină video, care este stilul de masina exact la fel . Simplu de control de la distanță, într-un mod simplu în fața ta.

(8) Panou moară de vânt

Vântul poate sufla pavilion, lăsați părul fluturând, astfel încât fumul misty, și putem simți prezența vântului, vântul poate sufla modelul nostru de masina. După instalare, acces la baterie, elicea se rotește, propulsat de aer pentru a muta masina. Un experiment simplu pentru a experimenta magia de Mercur bine.

(9) DIY lampă de masă

Întuneric nu este teribil, putem face asta de unul singur. Se poate spune că știința progresează foarte repede, aproximativ 100 de ani în urmă, lumina este o tehnologie high-end, iar apoi 100 de ani mai târziu, chiar dacă sunt doar de câțiva ani, copiii vechi, puteți DIY o mica lampa de birou, lampa de Birou kit pachetul, vă poate ajuta să atinge de puțin doriți, pentru a face o mică lampă de birou.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Tip De Unitate mulțime (9 Seturi/lot)
Material ABS
Gen Unisex
Tip manual diy
Tema Clădiri
Numărul De Model F23084
Scara Q Versin
Avertizare nu mananca
Nume De Brand jmt
Intervalul De Vârstă > 6 ani

Produse similare