Greutate de lumină Reglabil Corector de Postura Corset corset Ameliorează durerile de Gât, pe Spate și a coloanei Vertebrale Durere Imbunatateste Postura (Negru)

22.45lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Caracteristici:

* Ajută Trage-Ți Umerii Pentru A Preveni De La A Avea Cocoașă Și Îndreptați Coloanei Vertebrale Pentru Mai Bine Fluxul De Sange.

* Pentru A Îmbunătăți Postura Ta Poziție Cu Proteză Pentru Un Plus De Sprijin Pe Umărul Tău

* Trage umerii înapoi pentru a alinia clavicula și să ofere postura sprijină

* Usor, Lavabil, si Usor de purtat la Domiciliu, locul de Muncă, sau în Timp ce își Exercită. Confortabil de Purtat Peste sau Sub Haine.

* Indicat pentru a îmbunătăți săraci postură în bărbați și femei, ajută cu guler dureri osoase de recuperare de la minore clavicula fracturi și leziuni

Descriere:

Stand înalt și se simt bine cu acest ușor de purtat postura de sprijin trupa. Ușor și confortabil, trage umerii în spate pentru a preveni aplecarea oferindu-vă postura dreapta. Postura corectă sida în circulație astfel încât sa te simti bine instantaneu. Spate umăr de sprijin este reglabil, care vă permite să reglați dimensiunea personalizate pentru a se potrivi nevoie de dumneavoastră, complet nedetectabil sub haine. Utilizate pe scară largă de către dansatori și mulți nobili. Această centură este foarte recomandat de chiropracticieni si terapeuti fizice.

Dragă prietene, Dacă aveți orice întrebări despre produs,vă rugăm să ne contactați în primul rând,în loc de a deschide dispute.Acest lucru este foarte rău pentru magazinul nostru. sper că ai înțeles . vom încerca noastre cele mai bune să se ocupe de această problemă,vă rugăm să nu vă faceți griji .Vă mulțumesc atât de mult !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.065kg (0.14lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 4cm (5.91in x 3.94in x 1.57in)
Tip De Element Bretele Și Sprijină
culoare Femei Albe, Sex Masculin Negru
Efect Grijă Os
Nume De Brand Aptoco

Produse similare