2 BUC 125W U5 motocicleta Faruri cu led, spoturi led lampă auxiliară luminoase faruri motobike accesorii moto capul locului lumina de ceață

82.28lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


2 BUC 125W U5 motocicleta Faruri cu led, spoturi led lampă auxiliară luminoase faruri motobike accesorii moto capul locului lumina de ceață

Parametrii tehnici: Putere: 125W funcție de Lumină: superioară fază, fază scurtă, flash Temperatura Mediului: -40~80 de grade celsius Flux: 3000LM LED Temperatura de Culoare:6000k-7000k Tensiune de Intrare:12V-80V DC Material: consolidarea aliaj de aluminiu Gama:200 de metri

Greutate:600g Fir Rosu pentru Pozitiv si Fir Alb Negativ Universal se potrivește pentru biciclete, motociclete, autoturisme, camioane, barca. Pachetul Include: 2X led motocicleta sursă de lumină 2X accesoriu Important:

1. Noi, de obicei, procesul de comanda dvs in 24-72 oră după ce ai plătit, este mai bine să\\\\\\\\\\\\\\'ll a verifica adresa dvs. de email în acest timp, dacă avem alte informații necesare de la tine.Vă mulțumesc foarte mult.

2. Pentru a asigura telefon și adresa de pe care ai plecat e bine, ne-am\\\\\\\\\\\\\\'ll livra doar la adresa pe care ai lăsat-o în Vilatudor.ro sistem.

Când ne-am trimite mărfuri , responsabil pentru problemele din China Vamale ,iar cumpărătorul responsabil pentru problemele țării cumpărătorului Vamale.

1. Dacă sunteți satisface cu livrarea bunurilor, vă rugăm să ajute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv și vom face același lucru pentru tine.

2. Ne pasă de clienții noștri de valoare, și va depune eforturi pentru a rezolva orice probleme neașteptate.

3. Dacă nu se satisface cu produsele, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în timp, și trimite un mesaj în primul rând, înainte de a pleca feedback-ul negativ sau deschide orice disputa de pe alibaba. Vom face întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva problema și de a trăi până la satisfacția dumneavoastră.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 18cm x 15cm x 10cm (7.09in x 5.91in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Tip De Material Aliaj de aluminiu
Cantitate de CONDUS 1buc U5 LED
Numele produsului motocicleta faruri
Numele u5 faruri cu led-uri
Nume De Brand Huiermeimi
culoare coajă de aur, argint coajă, coajă albastru, negru shell
Temperatura De Culoare 6000K~7000K
Putere high beam
Gama La 200 de metri
Tensiune 12V-80V DC
Flux Luminos high beam
Tip De Element U5 LED lumina reflectoarelor

Produse similare