Transparent buliding bloc (cu cutie) - Trick, monedă magie ,foc, magie,trucuri de magie,foc,elemente de recuzită,zaruri,comedie,magie mentală

103.96lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Transparent buliding bloc

Veți obține: cutie + buliding bloc + cadru + Explaination fișă de instrucțiuni

Demo:

Vă rugăm să citiți mai jos!!!

Transport:

1. Toate elementele de transport gratuit va fi livrat prin China post air mail, acesta va costa aproximativ 15-45days din china în țara dumneavoastră (în Cazul în vârf de sezon, data de livrare va întârzia să-60days sau 90days). Toate SUA clientul va nava de Epacket, a costat doar aproximativ 5-10 zile lucratoare din china în sua

2. Dacă sunteți de urgență cu bunurile dumneavoastră, vă rugăm să alegeți metode de transport maritim ca EMS/DHL/FedEx, taxa de transport maritim ar trebui să-și asume de unul singur, dar este rapid, de obicei, puteți obține bine în 5-10 zile lucrătoare.

3. Atunci când primim comenzile dvs., ar trebui să se pregătească mărfurile pentru tine, astfel încât, de obicei, va trimite în termen de 2-3 zile lucrătoare, puteți verifica trimiterea de informații în web după 2 sau 3 zile. (puteți să ne contactați dacă nu ați putut vedea dispecerizare informații excesul de 5 zile lucrătoare).

Produs:

1. Toate produsele noastre sunt Fabricate în China, suntem agent de China magie, și avem mai mult de 2000 de obiecte magice pot oferi, deci, dacă nu găsesc pe cineva în magazin, puteți să ne contactați direct, va cita pentru tine cel mai bun preț.

2. Cele mai multe articole vor trimite același fel de fotografii, poate, uneori, pachetul va diferența, dar truc este același. Deci, vă rog, nu deschide disputa cu această problemă. Dacă sunteți mintea cu diferite pachetului, puteți verifica cu noi inainte de a comanda.

3. În cazul în care produsul primit nu ar putea funcționa corect, vă rugăm să nu deschideți disputa direct, să ne contactați în primul rând. va încerca noastre cele mai bune să-l rezolve. și dacă nu-l poate repara, vă rugăm să furnizați orice dovezi (video sau foto), vă rog să vă întoarceți înapoi, va trimite unul nou.

Plata:

1. Acceptam toate plățile. Dacă unii nu acceptă în Vilatudor.ro, ne puteti contacta.

2. Toți clienții Brazilia, dacă alegeți "Boleto" face plata, te rog, lasă-mă să știu în primul rând, e bine că ne putem pregăti bunuri pentru tine în primul rând, atunci când am primit plata dvs., ne puteți trimite imediat.

3. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe sau impozite de țara lor. Vă sugerăm să contactați local vamal despre importul de politică sau consultati-ne inainte de plasarea comenzilor.

Customer Service:

Dacă orice problemă trebuie să verificați cu noi, vă rugăm să lăsați un mesaj sau trimite-ne e-mail, va răspunde în termen de 24 de ore.

Feedback-ul:

Ne bazăm pe reputație și de satisfacție a clienților pentru opiniile de pe alibaba, care este motivul pentru care feedback-ul este extrem de important pentru noi. Prin urmare, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit. În caz contrar, vă rugăm să ne contactați înainte de feedback-ul astfel încât să avem posibilitatea de a rezolva probleme pentru tine la următoarea comandă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 2cm x 2cm x 2cm (0.79in x 0.79in x 0.79in)
Gen Unisex
Intervalul De Vârstă Adulti
Material Hârtie
Tip card
Caracteristici Cu Dvd,Ușor De A Face

Produse similare