2018 livrare gratuita Sexy Bărbați și Costum Adult Detectiv Conan Edogawa Bumbac Poliester Cosplay Costum pentru Halloween, de Crăciun

262.42lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


2018 ACGN STAȚIE de TRANSPORT GRATUIT Fierbinte Bărbați și Costum Adult Detectiv Conan Edogawa Bumbac Poliester Cosplay Costum pentru Halloween, de Crăciun

Pentru tailor-made/personaliza serviciu, vă rugăm să pur și simplu alegeți o dimensiune și ne e-mail cu dimensiunile(înălțime, talie,bust,solduri)

Sursa: Detective Conan

Caracter: Conan

Componente:Top,Tricou,Pantaloni Scurți,Bowknot

Culoare Afișate

Greutate: 0.57 kg

Sex: Bărbat

Grup: Adult,Copil

Tip: Roman Sau Film Polițist

Dimensiunea Diagramă pentru bărbați

Dimensiunea Diagramă Pentru Copil

Notificare

Culoarea articol primit prin tine pot fi ușor diferite cu care afișate pe imagini, care este cauzat de lumină și ecran diferența. Vă rugăm să înțelegeți amabilitate și asigurați-vă că nu-l deranjează înainte de a plasa comanda. Vă rugăm, de asemenea, permite 1-3 cm în dimensiune din cauza manuală de măsurare.

Feedback-ul

1. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv și 5 stele. Suntem mai mult decât fericiți să vă dea $3 Cupon spre următoarea ordine ca un client de curtoazie.

2. Dacă aveți orice probleme sau neplăceri cu noastre produse sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând înainte de a părăsi un feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele tale și te face fericit pentru că știm că cuvântul-de-gura este cea mai buna reclama.

Despre Transport Maritim

1. Transport la nivel mondial! Avem nevoie de 3-5 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră după ce plata dvs. este finalizată.

2. Fiecare comanda este track-capabil online cu un număr unic de urmărire.

3. Informațiile necesare pentru receptor:

Numele Complet

Adresa detaliu ar trebui să aibă oraș regiune/raion. drum, clădirea Nr., camera Nr. etc

Număr de telefon de Contact

Corect codul POȘTAL

Vă rugăm să rețineți că, dacă coletul este returnat din cauza informațiilor incorecte suntem doar în măsură să emită o jumătate de rambursare.

4. Timpul de livrare prin poșta aeriană înregistrată post.

Dacă coletul este returnat din cauza receptor absența lui în oraș suntem doar în măsură să emită o jumătate de rambursare.

5. Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.

6. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

7. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Ușor și Fericit Politica de Returnare

Sub premisa de efortul nostru de 100% satisfacatoare, ACGN station oferă un ușor și fericit politica de returnare pentru toți clienții noștri fideli. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru orice neplăcere care ar putea-o cauza.

Noi va oferim 15 zile de retur marfa garanție atâta timp cât comanda a fost primită și realizat

Înainte de a returna coletul la noi, vă rugăm să asigurați-vă că pentru a obține o RMA (Return Merchandise Authorization) număr prim.

De mai jos ne este Ușor și Fericit Politica de Returnare pentru referință:

1. Contactați serviciul nostru pentru clienți agent pentru a obține un număr RMA pentru întoarcerea ta.

2. Nava înapoi pachetul cu numărul de RMA.

Veți obține rambursarea când vom primi revenit pachet după QC.

Cu toate acestea, în anumite condiții vă sunt în imposibilitatea de a obține o rambursare:

Vă rugăm să vă asigurați că produsele returnate sunt toate în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau folosite/de imbracat atunci când acestea sunt returnate, nu suntem capabili de a oferi o rambursare completă.

Dacă pachetul returnat este deteriorat sau pierdut în timpul transportului, apoi va trebui să depună o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Suntem capabili de a oferi o rambursare.

O restituire va fi pronunțată în cazul în care elementele nu sunt descrise.

3. După QC, dacă problema este la fel ca descris, vom procesa RMA într-un timp util și returna. Vă rugăm să rețineți că aceasta va dura 3 până la 5 zile lucrătoare.

4. Aici sunt 2 sfaturi pentru tine: cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor. Și vă rugăm să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de articole.

Cum de a anula o comanda?

Cum ați remarcat deja că la ACGN stația oferim adaptate și Nici unul nu-servicii personalizate pentru unele elemente. Vă rugăm să rețineți graficul de mai jos pentru politica de anulare a comenzii:

Vă rugăm să rețineți că deducerile sunt pentru repopulare/taxe de procesare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.7kg (1.54lb.)
Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 2cm x 1cm x 1cm (0.79in x 0.39in x 0.39in)
Culoare Afișate multi-color
Greutate 0.57kg
Tip Roman sau film polițist
Tip De Sursă Anime
Gen Unisex
Material Bumbac,Poliester
Sursa Detectiv Conan
grup Adult,Copil
Dimensiune XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, XXS, One Size
Componente tricou,bowknot
Caractere Conan
Tip De Element Seturi
Utilizare Specială Costume
Numărul De Model Personaliza pentru adulți și copii
Numele Departamentului Adult

Produse similare