Preț ieftin Panou de Perete Soclu RCA Audio Și Video Port 86X86mm Stil de Evacuare

24.55lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Caracteristici:

Porturi: RCA

Produs Dimensiune: 86x86mm

Produs greutate: 90g

Culoare: Alb

Terminat lucios panou, design modern.

Carcasă de înaltă calitate alb pur materiale din PVC.

Ușor installtion și conexiune

Conținutul pachetului: 1 x panou de Perete (RCA)

Vă rugăm reamintesc: Dacă aveți nevoie de acest element pentru a fi livrare rapid prin DHL / UPS/ FedEx în termen de 4 până la 8 zile lucrătoare, vă rugăm să ne contactați cu full adresa de livrare, astfel încât să putem verifica costul de transport și ajusta prețul total pentru tine .

Vă recomandăm cumpărătorilor folosi ESCROW menționate mai sus ca metodă de plată, Escrow este sigur de servicii de plată care este în mod automat disponibile pe toate tranzacțiile. Acest lucru va asigura plata este eliberat de către vânzător numai după ce confirmați satisfăcătoare primirea comenzii. Înainte de efectuarea plății, vă rugăm să verificați informațiile de livrare: adresa, numele, numărul de telefon, etc.. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Toate elementele vor fi livrate în timpul de prelucrare după ordinul de plată este confirmată prin Vilatudor.ro.

2.Spune-mi te rog adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, așa că vă rugăm să asigurați-vă că acesta este corect.

3. Dacă există orice taxe de import, impozite si taxe din țara dumneavoastră nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului, astfel încât vă rugăm să verificați cu biroul vamal local. pentru a confirma ceea ce aceste costuri suplimentare vor fi.

4. Pentru transportul maritim internațional, uneori, ar fi amânată din cauza vremii,vămuire, și alți factori. Vă rugăm să așteptați cu răbdare și contactați reprezentanța locală oficiul postal pentru a verifica pentru tine, ne va ajuta, de asemenea, pentru a urmări expedierea și prelungi timpul de livrare pentru tine, în acest caz, ordinul de plată va fi întotdeauna sub protecția. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 12 luni Garanția Limitată a Producătorului pentru produsele defecte (Excluzând elementele deteriorate și / sau utilizate în mod abuziv după primirea ). ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru afaceri pe termen lung. Vă rugăm să lăsați feedback-ul POZITIV cu 5 stele rata de serviciu, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu obiecte sau serviciul nostru, înainte de a pleca de feedback negativ sau neutru, vă rugăm să ne contactați în primul rând, astfel încât să putem rezolva problema împreună. Multumesc pentru suport complet în avans.

Condițiile de garanție

Achiziționarea note

Stimate client, vă rugăm să citiți mai jos conținutul înainte de cumpărare, se referă, dacă puteți obține perfecta după-vânzare de servicii și problema poate fi rezolvată fără probleme sau nu, după ce ați făcut comanda, suntem de acord că ați citit și accept mai jos conținutul, toate după-serviciu de vânzări depinde de aceste conținuturi. Vă mulțumim pentru atenție la magazinul nostru, dacă are vreo problemă, vă rugăm să contactați cu serviciul nostru de oameni, în orice moment, sper că veți avea o experiență bună!

Promisiunea noastra

Toate produsele din magazinul nostru sunt noi, nu de mâna a doua și renovare a produselor. Pentru că de livrare internațională, există unele probleme nu se poate evita, vom încerca cele mai bune noastre de a vă ajuta, vă rugăm să înțelegeți! Noi oferim returnarea bunurilor în 12 luni de garanție, vă rugăm să fiți siguri atunci când sunt de cumpărare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 11cm x 13cm x 4cm (4.33in x 5.12in x 1.57in)
Nume De Brand Stsben
Standard Universal Plug
Împământare Non-Împământare
Cerere Rezidențiale / De Uz General
Numărul De Model 86RCA
Tensiune Nominală 1.5 V
Tip Priza De Perete
Cantitatea 1 Bucata
culoare Alb
Protecție La Suprasarcină No
dimensiune 86X86mm
WIFI No
Cablu De Extensie Lungime Nici unul
Port RCA
Numărul De Puncte De Vânzare 1
Protecție La Supratensiune No
Pachet pungă de plastic
Garanție 12 luni
Curent Nominal 10 (A)

Produse similare